Meglepő dolgokat mesélt az énekes - Első szerelme egy férfi volt!

Frank Ocean homoszexualitás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes a napokban beismerte homoszexualitását.

A népszerű r&b énekes, a huszonnégy éves Frank Ocean a napokban egy igen meglepő vallomást tett. A sztár a saját weboldalán írta a következőket: "Négy nyárral ezelőtt körülbelül tizenkilenc éves lehettem, és találkoztam valakivel. Egy férfival. Ő is annyi idős volt, mint én. Együtt töltöttük az egész nyarat, és még utána is egy kis időt. Együtt aludtunk, rengeteget voltunk kettesben. Szépen lassan beleszerettem, menthetetlenül..."

AFP
AFP

Ocean ezzel a kijelentésével nyíltan elismerte homoszexualitását, amire már egy ideje készült. "Végre szabadnak érzem magam" - írta később a fiatal énekes, aki bátorságával példát mutathat sokaknak, akik nem merik beismerni, hogy a saját nemükhöz vonzódnak.

Gyászol a magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120704-gyaszol-a-magyar-musorvezeto-szenes-andrea.htmlElhunyt Matlock megszemélyesítője, Andy Griffithhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120704-elhunyt-matlock-megszemelyesitoje-andy-griffith.htmlÍme a legszexisebb sztárok, akiket nem kímélt a narancsbőrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120702-meg-a-legszexisebb-sztarokat-sem-kimeli-a-narancsbor.htmlSzorul a hurok a színész nyaka körül! Egyre többen teregetik ki eltitkolt múltját John Travoltánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120608-kiderult-hogy-homoszexualis-kapcsolatban-elt-egy-ferfival-a-nyolcvanas-evekben.htmlCarrie Fisher: "John Travolta homoszexuális!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101212-john-travolta-megis-a-fiukat-szereti.htmlHamarosan háromszoros apuka lesz a hollywoodi szívtipróhttp://www.life.hu/legykepben/20120705-harmadik-gyermeket-varja-matthew-mcconaughey-es-felesege.htmlMegverték a Csillag születik sztárját - Alaposan feldagadt a fiatal énekes arcahttp://www.life.hu/legykepben/20120705-megvertek-a-csillag-szuletik-sztarjat-varga-viktort-alaposan-feldagadt.htmlFelbontotta eljegyzését a Harry Potter két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-felbontotta-eljegyzeset-a-sztarpar.htmlNem plasztikáztat a mások szerint lógó mellű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120704-tuntetnek-a-megasztaros-tolvai-reni-melleiert-aki-nem-akarja-plasztikaztatni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.