Hollywood hatalmas, de gyönyörű popsijai

popsi kerek LifeNight sztárok Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az IMDB egy tizenötös listát készített a világ leggyönyörűbb hátsójával rendelkező hírességekről, mely listáról természetesen nem hiányozhat sem Jennifer Lopez, sem pedig Shakira. A büszke popsitulajdonosok közül kiválasztottuk a kedvenceinket: ők azok, akik hírnevüket énekesnői és színészi tevékenységeik mellett feneküknek is köszönhetik. Több sztár hátsó felének például saját Twitter-oldala is van.

Jennifer Lopez

A kétgyermekes sztár mindig is tudta, hogyan kovácsoljon előnyt hatalmas hátsójából. Takargatni nem tudta, ezért inkább mindenkinek megmutatta és elképesztő magabiztossággal fordította előnyére, hogy nem tartozik a nádszálvékony tucaténekesnők közé. Nők ezrei rohantak plasztikai sebészhez a pletykamagazinokból kivágott Jenny-popsik fotóival, hogy olyan fenekük lehessen, mint a latin sztármamának. Jennifer, aki a pletykák szerint nem ül idegen WC-deszkára, és ezért személyzetével mindig a sajátját szerelteti fel, évekkel ezelőtt egymillió dolláros biztosítást kötött híres hátsófelére, majd 2010-ben a lábait is egy-egy millió dollárra jegyeztette be.

AFP
AFP

Beyoncé Knowles

Az énekesnő január 7-én adott életet kislányának, Blue Ivy Carternek, három hónappal a szülés után pedig St. Bartson mutatta meg tökéletes alakját a kíváncsi fotósoknak. Beyoncé sosem rejtegette telt idomait, kislánya születése után pedig azonnal kemény edzésbe kezdett, hogy visszanyerje korábbi formáját. Állítása szerint a szoptatás is a segítségére volt ebben. A rossz nyelvek szerint azóta is látszik rajta a szülési gömbölydedség, ennek ellenére áprilisban a People magazin a világ legszebb nőjének választotta a sztárt. A lapnak adott interjújában az is elmondta, hogy mióta megszületett a gyermeke, szebbnek érzi magát, mint valaha.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

Kim Kardashian

A harmincegy éves szépség sem jön zavarba a fenekével kapcsolatos híresztelésektől, pletykáktól. A büszke celeblány hol jótékonykodik, hol vetkőzik, aztán fogyókúrás szert reklámoz, modellkedik, majd pedig a hátsójáról készült röntgenfelvételt lobogtatja egy tévés magazinműsorban, bizonyítván, hogy nem ültetett be implantátumokat. Jennifer Lopez után az örmény származású híresség popsiját is sokan kérik sebészeiktől, így persze magabiztosságán a kopaszodásáról szóló hírek, vagy korábbi, nyilvánosságra került szexvideója sem ejthet csorbát.

AFP
AFP

Eva Mendes

A kubai-amerikai színésznő is büszke formás fenekére, és ha nem is dobja le a ruháit, filmjeiben időről időre megmutatja bájait. Legutóbb a Tegnap éjjel című filmben láthattuk a tökéletes idomokat, amikor is Sam Worthingtont készült alsóneműben elcsábítani a medencében. Ryan Gosling és a 38 éves sztár szakításáról szóló pletykák után úgy néz ki, hogy ismét dúl köztük a szerelem, a színésznő ugyanis megbocsátotta szerelmének, hogy egyik filmje forgatása alatt egyéjszakás kalandba keveredett egy német modellel.

Forrás: Maxim
Forrás: Maxim

Shakira

Úgy tűnik, hogy a latin énekesnő párja, a spanyol Gerard Piqué csak a focipályán védekezik, az Európa-bajnokság ugyanis a futballsikereken túl többek között a sztárpár gyermekáldásától volt hangos. A hírek szerint a 35 éves szépség a második hónapban van, az FC Barcelona védője pedig mindössze 25 évesen lesz apa. A temperamentumos énekesnő, aki dalai mellett csípőmozgásával és nőies alakjával vívott ki elismerést, izgalmas klipjeiben és fellépésein sem tarja el formás idomait.

AFP
AFP



Még, hogy a kis mellek nem szépek!? Nézd meg a világ legszebb pici cicijeit! (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120703-meg-hogy-a-kis-mellek-nem-szepek-nezd-meg-a.htmlUnod a balerinát? - A legszebb lapos talpú cipőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20120530-unod-a-balerinat-a-legszebb-lapos-talpu-cipok-nyarra.htmlMinden idők legszebb nője - Audrey Hepburnhttp://www.life.hu/life/galeria/20120509-minden-idok-egyik-legszebb-noje-audrey-hepburn.html"A mi kisbabánk a legszebb" - Mel B megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-a-mi-kisbabank-a-legszebb-mel-b-megmutatta-tunderi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.