Csomókban hullott Hajdú Péter feleségének a haja

hajhullás Sarka Kata levágás Hajdú Péter póthaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly bajba került egy szépséghóbort miatt Sarka Kata. Hajhosszabbítás miatt kihullott a haja.




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints Sarka Kata szexi képeiért!


"Hőillesztéssel készült a hosszú hajam, de nem jött be. Éreztem, hogy valami gond van, mert korábban háromszor ennyi hajam volt, mint most" - nyilatkozta a Life.hu-nak Hajdú Péter felesége. "A póthajat mindig le kell szedni, majd pedig újra felrakni. Amikor először szedtük le, éreztem, hogy jóval kevesebb volt, mint korábban. Azzal nyugtattak, azért érzem így, mert már hozzászoktam a pótolt mennyiséghez.

Mindig is hosszú hajat szerettem volna, de a póttincsek teljesen tönkretették a saját hajamat, gyakorlatilag csomókban hullott, így le kellett vágatni, mert sem a mennyisége, sem pedig az állaga nem volt a régi. Mivel korábban nagyon hosszú hajam volt, Péternek furcsa volt a változás. De megértette, hogy nem volt más választásom. Azóta már helyrejött, és neki is egyre jobban tetszik. Biztos vagyok abban, hogy soha többet nem fogom rakatni a hajamat!" - tette hozzá Kata a Life.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.