Hihetetlen a hasonlóság a két színésznő között - Az elhunyt dívát utánozza a botrányos sztár

Lindsay Lohan film Elizabeth Taylor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan és Liz Taylor között sok mindenben hihetetlen a hasonlóság.

Lindsay Lohan Liz Taylor bőrébe bújt. A huszonhat éves botrányhősnő alakítja a díva életéről készülő filmben Elizabeth Taylort. A Liz & Dick Elizabeth életét és botrányos szerelmi életét mutatja be. A filmben szó lesz a Kleopátra című film forgatásáról is, ami azért is volt legendás, mert itt szeretett egymásba Liz és Richard Burton.

twitter.com/lindsaylohan
twitter.com/lindsaylohan

Lindsay Lohan igyekszik megfelelni szerepének, és sokban valóban hasonlít is a már elhunyt dívára. A most már feltöltött szája és a vonásai visszaköszönnek Liz arcában, ráadásul Lindsay is igen botrányos életet él, és a szerelmi élete is naponta változik. Persze van valami, amiben sosem lesznek egyformák: Elizabeth Taylor egy nagybetűs színésznő volt, Lindsay pedig csak szeretne az lenni, és ha így éli tovább az életét, sosem éli meg azt a kort, amit nagy elődje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.