Kórházba került Sylvia Kristel, az Emmanuelle-filmek sztárja

Sylvia Kristel betegség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég szélütés miatt kórházba került Sylvia Kristel holland színésznő, aki az 1970-es és 1980-as években az Emmanuelle-filmekkel vált híressé.

Sylvia Kristelt egy amszterdami kórházban kezelik. A színésznő évek óta küzd gége- és tüdőrákkal is. Az 59 éves színésznő fia, Arthur a Het Laatse Nieuw című lapnak arról beszélt, hogy bízik anyja gyors gyógyulásában. "Ugyanakkor realistának kell lennünk" - idézte a fiút a belga lap online kiadása.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A holland színésznő az 1974-ben készített Emmanuelle-lel lett világhírű. Minden idők leghíresebb "művészi erotikus" filmjét több mint 650 millióan nézték meg. Egy párizsi moziban 14 évig vetítették folyamatosan. A színésznő 2007-ben írta meg önéletrajzi könyvét, amelyben sikertelen magánélete mellett arról is írt, hogy Emmanuelle szerepe nem tette őt gazdaggá.

Forrás: MTI


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.