Súlyos balesete után agyhalottnak nyilvánították a világsztár mostohafiát

Usher agyhalál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén egy nagyon komoly balesete volt Usher tizenegy éves mostohafiának.

A tizenegy éves Kyle Glover Usher exfelesége, Tameka fia. A fiú a napokban vízibobozott a Lanier-tónál Atlantában, amikor egy jet ski eltalálta a fejét. Kyle eszméletlen volt, amikor kimentették a vízből, majd azonnal kórházba szállították, azóta pedig az orvosok agyhalottnak nyilvánították. A hatóságok most vizsgálják, hol hibázott a jet ski vezetője. A fiú állítólag semmire sem reagál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár már nincs együtt Usher és exfelesége, sőt, válásuk igen zajosra sikeredett, a zenész is azonnal a kórházba ment mostohafiához, és egykori feleségét is mindenben támogatja. Tameka pedig csak annyit árult el az újságíróknak, hogy a fia nagyon rossz állapotban van. "Kyle, erős fiú vagy. Túléled, én tudom. Imádlak. Kérlek benneteket, imádkozzatok a fiamért!" - írta a kétségbeesett édesanya a közösségi oldalán.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.