mandulaműtét Miley Cyrus mentő vér artéria énekesnő kórházi ellátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus öccsét, Braisont rohammentővel szállították kórházba.

Braison orrából és szájából alvás közben hirtelen nagy mennyiségű vér kezdett folyni, ezért azonnal kórházba vitték. A mentősök és az orvosok tanácstalanok voltak, nem tudták, mi okozhatta a problémát, de gyorsan tenniük kellett valamit, nehogy a fiatal elvérezzen. Hamarosan kiderítették, hogy a bajt egy sérült artéria okozta, ami az előző heti mandulaműtét során keletkezhetett. Braison több mint egy liter vért vesztett.

twitter.com/billyraycyrus
twitter.com/billyraycyrus

A történtek után a fiú apja, Billy Ray Cyrus feltette a közösségi oldalára azt a képet, amelyen fia véresen ül a kórházi szobájának ágyában, miközben csövek lógnak ki belőle. A többnapos kórházi tartózkodása után Miley öccse jelenleg otthon lábadozik, és nemrég meg is köszönte barátainak, hogy érdeklődtek utána a kritikus pillanatokban. "Köszönöm mindenkinek a támogatást. Hamarosan teljesen felépülök. Köszönöm, hogy gondoltatok rám" - írta a srác.

Fia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.htmlEltűnt édesapját keresi a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-eltunt-edesapjat-keresi-a-valovilag-sztarja-vv-veronika.htmlÍme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-angelina-jolie-monica-bellucci-es-penelope-cruz-a-legszexibb-ajku.htmlElhunyt Jon Lord, a Deep Purple billentyűsehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-elhunyt-jon-lord-a-deep-purple-billentyuse.htmlTe is felelős vagy az arcvonásaidért!http://www.life.hu/tested-lelked/20120709-osi-szemelyisegelemzo-modszer-az-arcelemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.