Koncert közben ment el a hangja a fiatal énekesnőnek

betegség hangszál énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Florence Welch hangszálai a múlt héten megsérültek. A lábadozó sztár őszintén mesélt félelmeiről és a rettegésről, hogy elveszítheti a hangját.

Szépen gyógyul a Florence + the Machine zenekar huszonöt éves énekesnője. A sztár hangja nemrég elment az egyik koncertjén. "Valami megmagyarázhatatlan dolgot éreztem, ami nagyon félelmetes volt. Tennem kellett valamit, hiszen a show közepén történt a dolog" - mesélte a sztár, akinek így le kellett mondania egy spanyolországi és egy portugáliai fellépését is. Tavaly egyébként Adele is küzdött hasonló dolgokkal, érte is rajongók milliói aggódott.

AFP
AFP

Miss Welch persze rögtön szakértőhöz fordult, aki megnyugtatta, nem történt maradandó sérülés, de csak úgy tud regenerálódni, ha sokat pihenteti a hangját. "Így most jobban oda kell figyelnem magamra, nincs kifogás. Nem teázhatok, nem kávézhatok. Ez a legnehezebb az egészben, hiszen koffeinfüggő vagyok. De most sajnos erről le kell mondanom, így maradnak a gyógyteák" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.