Túltette magát a váláson az X-Faktor mentora

X-Faktor Keresztes Ildikó alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hivatalosan is egyedülállóként utazott Keresztes Ildikó Spanyolországba! Az X-Faktor mentora bomba formában van.

,,Furcsa volt egyedül menni nyaralni, de élveztem! Végül is csak a repülőn voltam egymagam, a barátnőm már a reptéren várt. Két éve könyörög, menjek ki hozzá, de mindig volt valami, ami miatt nem tudtam. Aztán amikor hazajött Magyarországra, a tudtom nélkül beírta a naptáramba ennek a nyaralásnak az időpontját. Igazi csajos napokat töltöttünk együtt, ettünk, ittunk, és megmutatott minden érdekességet! Nem voltam még Spanyolországban, ezért kimondottan örültem neki, hogy végre eljutottam!" - mesélte a Blikknek Ildikó.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Az X-faktor mentorát úgy tűnik, valóban nem viselt meg a válás, hiszen fantasztikus formában van. ,,A szerencsés géneknek köszönhetem, hogy így nézek ki. Jókat mosolygok azon, amikor azt mondják, itt-ott átszabtak. Ennél nagyobb bókokat nem is kaphatnék, én ugyanis még nem szabattam át magamon semmit. Nálunk a családban mindenki meghazudtolja a korát. Bizonyára az is sokat jelent, hogy már ötéves korom óta tornáztam. Örülök, hogy sikerül megtartanom az alakomat. Igényem is van arra, hogy jól nézzek ki, vigyázok magamra, mert az esztétikai érzékem magasan fejlett. Szerintem aki szép testek között szocializálódik, annak mindig fontos lesz a kinézet!" - árulta el Keresztes Ildi a Blikknek.

Kórházba kellett szállítani Miley Cyrus öccsét, Braisonthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120718-korhazba-kellett-szallitani-miley-cyrus-occset-braisont.htmlFia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.htmlÍme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-angelina-jolie-monica-bellucci-es-penelope-cruz-a-legszexibb-ajku.htmlElhunyt Jon Lord, a Deep Purple billentyűsehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-elhunyt-jon-lord-a-deep-purple-billentyuse.htmlTe is felelős vagy az arcvonásaidért!http://www.life.hu/tested-lelked/20120709-osi-szemelyisegelemzo-modszer-az-arcelemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.