Kitálalt silány szexuális életükről Katy Perry volt férje

diéta sztárpár katy perry válás szexuális élet komikus elhidegülés énekesnő szexuális aktus Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit komikus és az énekesnő sokáig ködösített, és nem árulták el, miért váltak el tizennégy hónap után, de most a volt férj, Russell Brand kellemetlen dolgot mesélt.

Ki gondolta volna, hogy a szuperszexi énekesnő, aki merész göncökben mutatkozik, és pikáns dalszövegeket ír, úgy szexel, mint egy öregasszony? Pedig volt férje szerint így van - legalábbis ezt állítja Russell Brand. A komikus Howard Stern műsorában vallotta be, hogy a neje több időt töltött egy elektromos masszírozófotelben, mint vele a hálószobában, írja a Daily Mail.

AFP
AFP

"Semmi fantázia nem volt abban a nőben, nem csoda, hogy hamar befuccsolt a házasságunk. A legizgibb az volt, amikor egy hintaszékben szeretkeztünk" - árulta el Brand, aki a házassága alatt pornófilmnézéssel élte túl az ínséges napokat.

"Nem akarok több pornót látni!" - fűzte tovább a szót a komikus, aki több mint valószínű, hogy a Perryvel való szakítás óta behozta a szexuális lemaradást. "Katy mellett úgy éreztem magam, mintha aki szigorú diétán él, mintha állandóan csak rizst ettem volna. Most már újra fenomenális a szexuális életem. Már nem fogyókúrázom, hanem csokit eszem mindennap" - élt a találó hasonlattal Russell, aki szerint a legfontosabb egy kapcsolatban a törődés.

"A feleségem rám sem bagózott. Nem foglalkozott velem, és így hamar elmúlt az iránta érzett szerelmem. De már túl vagyok rajta. Ma már újra élek!" - mondta a 37 éves férfi.


Forrás: Borsonline

Fuss az életedért - Így védd meg magad, ha megtámadnakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120720-fuss-az-eletedert-igy-vedd-meg-magad-ha-megtamadnak.htmlTitokban csináltatott nagyobb melleket az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120720-madai-vivien-plasztikaztatta-a-melleit.htmlKárász Robi durván beszólt L.L.Juniornak a Mokkábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120719-szex-pikans-lljunior-es-sagi-szilard-a-tengerparti-szexrol-meseltek.htmlEgyedül gyilkolt P.László - A nemi erőszak még nem bizonyítotthttp://www.life.hu/legykepben/20120721-a-rendorseg-sajtotajekoztatoja-szerint-megis-egyedul-gyilkolt-plaszlo-bandy-kata.htmlLetolt alsónadrágban kapták el a színészt egy pornómozibanhttp://www.life.hu/legykepben/20120720-letolt-alnonadragban-kaptal-el-fred-willardot-egy-pornomoziban.htmlKopaszra vágatta haját a TV2 sztárja - Alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/legykepben/20120720-kopaszra-borotvaltatta-fejet-a-joban-rosszban-sztarja-janosi-david.htmlIszonyúan féltékeny exférje csinos kedvesére Demi Moorehttp://www.life.hu/szeress/20120720-demi-moore-nagyon-feltekeny-mila-kunis-szinesznore.html"Nem a méret a lényeg" - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120719-szex-szerelem-parkapcsolat-nem-a-meret-a-lenyeg-.htmlAmilyen a férfiassága, olyan a pasi személyisége (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120719-szex-szerelem-parkapcsolat-amilyen-a-ferfiassaga-olyan-a-pasi.htmlSzerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.htmlCharlie Sheen szex közben is posztolt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/szeress/20120717-charlie-sheen-szex-kozben-is-posztolt-a-kozossegi-oldalara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.