Csontsoványra fogyott az ország egykori kedvenc műsorvezetője, Palik László

Palik László Marsi Anikó dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és Palik László eltűntek a nyilvánosság elől. Az eltelt idő alatt a férfi csontsoványra fogyott, és feleségével együtt láncdohányosokká váltak.
A

Forrás: MTI/Földi Imre
Forrás: MTI/Földi Imre

"Anikót gyakran látom a gyerekekkel. Az feltűnt, hogy növeszti a haját, és már nem olyan sportos a testalkata, mint régen. A férje pedig legtöbbször a teraszon dohányzik, és látszik, hogy kórosan vékony" - mondta egy utcabeli asszony a napilapnak.

Marsi Anikó 2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz, két fiuk született, Vilmos és Vince. Férje 2010-ben távozott a Hungaroring Zrt. éléről, mely után a házasok visszavonultak a nyilvános szereplésektől, és Siófokra költöztek.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


A múltunk hatásait nem iktathatjuk ki az életünkbőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-esszencia-gyermekkori-tapasztalatok-felelmek-tevhitek.htmlElhunyt Simon Ward brit színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120723-elhunyt-simon-ward-brit-szinesz.htmlKoncert közben ment el a hangja a fiatal énekesnőnekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120719-florence-welch-enekesno-a-hangjanak-elveszteserol-meselt.htmlKitálalt silány szexuális életükről Katy Perry volt férjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120721-katy-perry-olyan-az-agyban-mint-egy-oregasszony-kitalalt.htmlTitokban csináltatott nagyobb melleket az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120720-madai-vivien-plasztikaztatta-a-melleit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.