Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videó

kaland Elvis Presley Kylie Minogue csókolózás horrorfilm énekesnő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue és Elvis Presley unokája, Riley Keough forró leszbikus csókot váltanak az új romantikus horrorfilmben, a Jack és Diane-ben.

A romantikus horrorfilm új előzetesében látható a színésznővé avanzsált Kylie Minogue, amint a Lisa-Marie Presley lánya által megformált Jackkel smárol. A film két fiatal tinilányról szól, akik New Yorkban találkoznak, és romantikus viszonyba keverednek egymással.


Tipp! Angelina Jolie forró szexjelenete egy másik nővel! Kattints a képekért! (18+)




Király Linda: "Elsősorban énekesnő vagyok, és nem modell"http://www.life.hu/tested-lelked/20120726-kiraly-linda-elsosorban-enekesno-vagyok-es-nem-modell.htmlMeghízott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120726-nagyon-meghizott-es-hazajott-amerikabol-molnar-aniko.htmlBaleset érte a szexi világsztárt - Fának csapódott biciklijével az utcánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-baleset-erte-woody-harrelson-szineszt.htmlKórházba került a durva bulizásairól elhíresült fiatal színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-hasnyalmirigygyulladassal-korhazba-kerult-tara-reid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.