Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videó

2012.07.28. 20:38

Kylie Minogue és Elvis Presley unokája, Riley Keough forró leszbikus csókot váltanak az új romantikus horrorfilmben, a Jack és Diane-ben.

A romantikus horrorfilm új előzetesében látható a színésznővé avanzsált Kylie Minogue, amint a Lisa-Marie Presley lánya által megformált Jackkel smárol. A film két fiatal tinilányról szól, akik New Yorkban találkoznak, és romantikus viszonyba keverednek egymással.

 


Tipp! Angelina Jolie forró szexjelenete egy másik nővel! Kattints a képekért! (18+)
Király Linda: "Elsősorban énekesnő vagyok, és nem modell"http://www.life.hu/tested-lelked/20120726-kiraly-linda-elsosorban-enekesno-vagyok-es-nem-modell.html Meghízott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120726-nagyon-meghizott-es-hazajott-amerikabol-molnar-aniko.html Baleset érte a szexi világsztárt - Fának csapódott biciklijével az utcánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-baleset-erte-woody-harrelson-szineszt.html Kórházba került a durva bulizásairól elhíresült fiatal színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-hasnyalmirigygyulladassal-korhazba-kerult-tara-reid.html
Elvis PresleyKylie Minoguehorrorfilmcsókolózásleszbikusénekesnőkaland