Holttest mellett szolgáltak fel hamburgert egy gyorsétteremben

halál hulla hamburger gyorsétterem Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány a legnagyobb gyorsétteremlánc egyik horvát üzletében: egy vendég összeesett és meghalt a kasszánál, holttestét pedig egyszerűen odébbtolták, hogy kiszolgálhassák a többieket.

Úgy tűnik, még egy holttest sem tarthatja vissza a horvát hamburgerfogyasztókat attól, hogy hozzájussanak imádott vacsorájukhoz, ahogy a személyzetet sem zavarta a közelben fekvő elhunyt vendég. A Sibenik városában történtekről a rendőrség csak a következőket közölte: este háromnegyed nyolckor hívták őket, hogy egy vendég összeesett a pultnál, miután rosszullétre panaszkodott. Megállapították ugyan a halál beálltát, de nem záratták be az éttermet, annak ellenére sem, hogy a halottkém csak kilenc után ért ki, hogy elszállítsa a holttestet, amely akkor már másfél órája hevert ott.

Thinkstock
Thinkstock

"Nem tudjuk, eközben kiszolgálták-e a vendégeket" - tette hozzá a rendőrség szóvivője. A vendégek azonban tudják: a Sun úgy értesült, a szívrohamban elhunyt nőt a sarokba fektették és mindössze egy szalvétával takarták le az arcát, miután nem sikerült újraéleszteni. Eközben a konyhában folytatódott a munka, mintha mi sem történt volna. Az étteremlánc közleménye szerint magában az üzletben nem szolgáltak ki több vendéget, "csak" az autósok számára fenntartott pult működött, ám egy szemtanú állítja: a teljes étterem nyitva maradt, a vendégek sem mentek sehova, mintha csak egy átlagos este lett volna.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.