Három hónapja szült, de még mindig nem fogy Jessica Simpson

diéta Jessica Simpson edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson a terhesség alatt jópár kilót felszedett, és úgy tűnik, még mindig nem sikerült megszabadulnia a súlyfeleslegtől.

A harminckét éves anyuka májusban adott életet első gyermekének, Maxwell Drew-nak. A sztár már a terhessége alatt is hatalmasra nőtt, mivel több mint harminc kilót hízott a babavárás alatt. A szülés után azonban az egyik legnagyobb amerikai fogyókúrás cég milliós szerződést kötött vele, hogy mihamarabb lefogyjon. Úgy tűnik, Jessica élete még mindig nem állt helyre, a szőkeség ugyanis közel ugyanakkora, mint kilenc hónapos terhesen.

AFP, Northfoto
AFP, Northfoto

Egy korábbi kép Jessicáról. Azóta sem fogyott.

Jessica kislányával és férjével ebédelt egy sushi bárban Los Angelesben. A celeblány egy nagyon színes, egész testet takaró kaftánban indult útnak, amiben még hatalmasabbnak festett, mint amekkora valójában. A róla készült képeket itt nézheted meg. Pedig Jessica komolyan veszi a fogyókúrát, sőt, édesanyja és kolléganői is vele diétáznak a programban, de úgy fest, ennek sincs sok haszna, Jessica ugyanis még mindig tartja a súlyát...

Édes fotó Jessica Simpson kéthónapos kislányáról - Így sziesztázik a kertbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120717-edes-foto-jessica-simpson-kethonapos-kislanyarol-igy-sziesztazik-a.htmlJessica Simpson megmutatta magát a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-jessica-simpson-megmutatta-magat-a-szules-utan.htmlJessica Simpson megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-jessica-simpson-megmutatta-tunderi-kislanyat.htmlHatalmasra hízott a terhesség alatt: alig várja, hogy visszakapja a testét Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120328-hatalmasra-hizott-a-terhesseg-alatt-alig-varja-hogy-visszakapja-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.