Való Világ Horvátország rapper kórház Szökés VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszaka közepén lépett le a kórházból VV Béci.

A rappert már régóta hátfájás gyötörte, amikor nem bírta tovább, és orvosi segítséget kért, a kórházba viszont nem volt hajlandó befeküdni. Miután megkapta a szükséges gyógyszereket, autóba ült, és azonnal egy külföldi forgatásra sietett. "Hónapok óta járok edzeni és futni, egy ideje éreztem, hogy becsípődött a hátam, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Elmentem egy masszőrhöz, aki átmenetileg segített ugyan, de néhány nappal később már akkora fájdalmaim voltak, hogy mozdulni sem tudtam. A nyakam megmerevedett, és úgy festettem, mint egy gúnár. Két órán keresztül tömtek mindenféle gyógyszerrel, injekcióval és infúzióval, ami olyan nagy adag volt, hogy többször majdnem el is ájultam. Egész éjszakára bent kellett volna maradnom, de mondtam, hogy szó sem lehet róla, értem hajnal háromra itt az autó, és indulok Horvátországba. Nem akartak elengedni, hiszen egy ilyen sérüléssel legalább egy hétig kellene feküdnöm, de saját felelősségemre elhagytam a kórházat. Nem tagadom, a kilencórás út alatt többször megfordult a fejemben, hogy maradnom kellett volna" - mondta a fiatal fiú a Blikknek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Béci állapota azóta sem javult, de azt mondja, most jó néhány hónapig nem tud beiktatni egy hosszabb pihenést. "Az orvos azt javasolta, járjak úszni, de a napirendem nagyon feszes, így komoly szervezést igényel egy-egy medencés edzés. Pihennem kellene egy-két hetet, de képtelen vagyok nyugton maradni. Talán majd ősszel" - tette hozzá a rapper.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.