Sokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpián

2012.08.05. 15:04

Sokkolta az NBC nézőit a minap az amerikai-spanyol női vizipólómeccs közvetítése. Pontosabban annak egy pillanata, amikor is az amerikai Kamie Craig egy erőteljes mozdulattal majdnem letépte egy spanyol kollégája úszódresszét.

A ruhadarab végül a helyén maradt, de megtörtént a jóvátehetetlen: a spanyol sportoló mellbimbója egy pillanatra kilátszott tévénézők millióinak szeme láttára. A közösségi oldalak tanúsága szerint az események hatása ugyan nem érte el azt a szintet, mint például Janet Jackson állítólag véletlen mellbimbóvillantása pár éve, de azért nagyon sokaknál ez is kiverte a biztosítékot.

Az egészben az a legérdekesebb, hogy az egyébként nem túl erotikus képsor miért ekkora szenzáció. A szakértők szerint meccsenként rengeteg ilyen jelenet lezajlik a víz alatt, ám ezek többségét a stábok kiszerkesztik még az élő közvetítések során is. Valószínűleg arról van szó, hogy nagyon sok fiatal néző most, az olimpia alatt szembesül azzal, hogy zajlik egy vízilabdamérkőzés. Azt nem tudni, miért közvetítette az ominózus jelenetet az NBC, amely ráadásul pontosan emiatt késleltetve adja a mérkőzéseket.

Instant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.html Napi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.html A legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.html Michelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.html
Londonfürdőruhamellbimbóvízilabdaolimpiamell