Gyerekkori traumájával kellett szembenéznie Kocsis Tibinek

nyertes Kocsis Tibor X-Faktor bob tehetségkutató trauma énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-es X-Faktor szériájának győztese Gyurcsik Tibivel és az Apolló 23 fiúcsapat tagjaival együtt indult el egy közös bobozásra. Mint később kiderült, a fiúknak a pihenés mellett még egy nagyon fontos küldetésük volt, nevezetesen, hogy Kocsis Tibinek segítsenek szembenézni egy szörnyű, gyerekkori traumájával.

Kocsis Tibor nyereményautójával indult el Visegrádra, hogy leküzdje egy régi félelmét. Az odaúton azonban utastársait is próbára tette, ugyanis az X-Faktorban nyert autójával vitte magával barátait. "Most először mentem vele ilyen hosszabb távra, mert eddig leginkább csak a városban használtam, ahol méretei ellenére is nagyon jól veszi a mindennapok akadályait" - mesélte Tibi a nyereményautójáról.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Nem véletlenül választották úti célnak a fiúk éppen a visegrádi bobpályát. Az ok Kocsis Tibor múltjában keresendő, ugyanis sok évvel ezelőtt járt ott utoljára, amikor balesetet szenvedett, amire azóta is nehezen gondol vissza. "A pálya végén van egy FÉKEZZ! feliratú tábla, és ezt a mögöttünk haladó férfi nem tartotta be. Amikor megérkeztünk a pálya végére, és éppen ki akartam volna szállni a bobból, akkor igen nagy sebességgel hátulról belém jöttek. A hátam sérült meg az ütközéstől, egy porcdarab le is vált a derekamból!" - idézte fel a fájó emlékeket Kocsis, aki minden bátorságát összegyűjtötte, hogy újra képes legyen beszállni egy bobba, és szembenézzen gyermekkori traumájával.

A bobozás sokkörösre sikeredett, a srácok mintha a második gyermekkorukat élték volna, és mindenki legnagyobb meglepetésére végül Kocsis száguldozott a legönfeledtebben. Eközben rajongó lányok tömege figyelte őket a bobpálya felett átívelő hídról, akik később természetesen autogramokat is kértek az X-Faktor sztárjaitól. "Ez a szakmánkkal jár! Érdekes módon nem okoz nekünk fáradságot még ilyenkor sem, amikor szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni" - mondták az Apolló 23-as fiúk, miközben szorgosan írták alá a rajongók által feléjük nyújtott papírokat.

Férjhez megy a szépséges magyar modell?http://www.life.hu/tested-lelked/20120806-tv2-mokka-dukai-regina-modell-es-szerelme-feczesin-robert-focista.htmlMegszökött a kórházból a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120803-ejszaka-szokott-meg-vv-beci-rapper-a-korhazbol.htmlSokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpiánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-olimpia-london-vizilabda-mellbimbo-villantas-es-ruha-letepes-a.htmlTöbb plasztikai műtéten is átesett már a magyar énekesnő - Most remek formában van!http://www.life.hu/tested-lelked/20120805-tobb-plasztikai-muteten-is-atesett-a-magyar-enekesno-szucs-judith.htmlPórul járt a sztárcsemete - Közmunkára fogták a botrányos kamaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-kozmunka-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-scout-nem-megy.html10 gyors segítség érzelmi vészhelyzetekhezhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-10-segitseg-erzelmi-veszhelyzetekhez.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.