családanya Sarka Kata családi élet TV2 műsorvezető beosztott munkakapcsolat Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha Hajdú Péter a felesége főnöke, mindketten úgy gondolják, a közös munka még jobban összekovácsolja őket.

"Kata értékesítéssel foglalkozik és vannak emberei, akiket irányít. Nagyon ügyes és precíz, sok új ötlettel áll elő" - magyarázta a büszke férj a Life.hu-nak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Frusztrációt és nézeteltérést mindkettőnkben okozhat ez a helyzet, hiszen mindig azt mondom, nem szerencsés, ha házaspárok együtt dolgoznak. Ha a feleségemet kellene megdorgálnom, és megsértődve faképnél hagyna, akkor összeomlana a tekintélyem a többiek előtt. Tisztáztuk, hogy a munka csak akkor működhet, ha a hierarchiát betartja, vagyis én vagyok a főnök, ő pedig az alkalmazott. Semmilyen kivételezés nem jár neki. Ha nem végzi el határidőre a munkát, akkor ugyanúgy szankcionálnám, mint egy másik munkatársat. Próbálok elvonatkoztatni, de nehéz, hogy ő a feleségem, akit szeretek, ugyanakkor folyamatosan számon kellene kérnem. Viszont annyira önálló, hogy erre nincs szükség" - tette hozzá a műsorvezető-üzletember, aki úgy véli, amíg működik ez a felállás, nem változtatnak rajta.

"Valamilyen szinten bevisszük a civil életünket, eddig is ezt tettük, hiszen mindent megbeszélek vele. Az elmúlt négy évben Kata élete a gyerekekről szólt, most azonban úgy látom, nagyon jót tesz neki, felszabadulttá vált, hogy végre kicsit kimozdulhat, és sikerélménye van. A főnök-beosztott kapcsolat nem befolyásolja a házastársi viszonyunkat, nem visszük haza a munkát, otthon már csak a gyerekekkel törődünk" - mondta a Frizbi atyja.

Dr. Csides Kata pszichológus nem tartja jó ötletnek a közös munkát, szerinte ha éjjel-nappal együtt vannak a párok, akkor nincsenek külön megélt élmények. "Ha a munka és a magánélet összekeveredik, az a kollégákra nézve is sok kellemetlenséget tartogat, ugyanis előbb-utóbb valamelyiküket ki fogja kezdeni a közösség, és az a kapcsolatuk rovására mehet."

Stohl András elvitte kollégái pénzét - A többi színész futhat a bére utánhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-stohl-andras-szineszt-fizettek-csak-ki-a-tenkes-kapitanya-szereplogardajabol.htmlSteiner Kristóf egy lány miatt kezdett el sportolnihttp://www.life.hu/legykepben/20120808-steiner-kristof-olimpikon-szeretett-volna-lenni.htmlRisztov Éva hatalmas teljesítménnyel olimpiai bajnok hosszútávúszásban!http://www.life.hu/legykepben/20120809-risztov-eva-hatalmas-teljesitmennyel-aranyermet-szerzett-hosszutavuszasban-a-londoni-olimpian.htmlMunkanélküli lett Németh Kristófhttp://www.life.hu/legykepben/20120808-munkanelkuli-lett-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja.htmlNászúton van Andy Vajna és Palácsik Tímea?http://www.life.hu/legykepben/20120808-andy-vajna-es-palacsik-timea-kulfoldre-utaztak.htmlEzért halt meg VV Lorenzo - Megdöbbentő részletek a balesetérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.htmlSzulák Andrea és párja kibékült egymással - Újabb gyereket terveznek?http://www.life.hu/tested-lelked/20120808-szulak-andrea-szineszno-es-parja-gabor-kibekult-egymassal-es-meg.htmlÖnbizalomhiányt okozhat a tinilányoknak a nagy mellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120723-onbizalomhianyt-okozhat-a-tinilanyoknak-a-nagy-mell.htmlTragédia! Élet és halál között lebeg Amy Winehouse volt férjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120809-eletveszelyes-allapotban-amy-winehouse-elhunyt-enekesno-exbaratja.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.