Keresztes Ildikóra rátalált a szerelem

X-Faktor szerelem Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten ismerte meg Keresztes Ildit Tankó Endre, kivel már az első randin, sőt, csókon is túl vannak.

Egy harminchárom éves székely világjáró csavarta el Keresztes Ildi fejét! Tanko Farkas Endréről az elmúlt napokban már Csíkszereda környékén számos pletyka szárnyra kelt, az interneten pedig néhány fotó is, amelyen az X-Faktor mentorával, Keresztes Ildivel látható. ,,Már én is visszahallottam, hogy itt a környéken, de Erdély más részein is rólunk pletykálnak. Egyébként sokkal durvább visszhangra számítottam. Ildikót a Facebookon smertem meg. Amikor láttam, hogy Csíkszeredára érkezik majd, írtam neki: leveleztünk, majd randira hívtam. De abban maradtunk, majd meglátjuk, tudunk-e találkozni. Tudtunk. Motorral mentem érte, elvittem pár helyre, kávézóban is jártunk, és sokan felismerték. Sajnos csak néhány órát tölthettünk együtt, hiszen mennie kellett. Végül a repülőtérre is én vihettem ki" - mesélte a Borsnak Endre.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

,,Sok mindenen keresztülment Ildi mostanában, sokat mesélt erről. De ezek olyan dolgok, amelyek nem tartoznak a nagy nyilvánosságra. Ha tíz évvel fiatalabb lenne, már most feleségül venném. Persze nem tudhatjuk még, mit hoz a jövő. Találkozásunk óta is beszélünk, ő is hívott engem, sőt, azt is megbeszéltük, elmegyünk egy hétre hajókázni. Már most e körül forognak a gondolataim" - tette hozzá a fiatal férfi.

Endre egy óceánjáró hajón fotósként, búvárként dolgozott, és a találkozás miatt azonban nem biztos, hogy visszatér a tengerre. ,,Lehet, hogy inkább itthon csinálom meg a fotóstúdiómat. Attól is, függ, hogy alakulnak majd a dolgaink. Néhány órát voltunk csak együtt, de Ildivel minden olyan jó. És nagyon jól csókol" - mondta sokat sejtetően kettejük megismerkedésével kapcsolatban Endre a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.