kórház Rosie O Donnell szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie O'Donnell igazán szerencsés, hiszen nemrég túlélt egy szívrohamot.

A népszerű műsorvezető a napokban szívrohamot kapott, de már otthon lábadozik. Rosie elmesélte, aznap, amikor szívrohamot kapott, futni ment, és egy túlsúlyos nőnek is segített kiszállni a kocsijából. Pár órával később mindkét karja és a mellkasa is fájni kezdett. "Először azt hittem, meghúztam az egyik izmom, de kivert a víz és hányingerem lett, gyorsan rákerestem a női szívroham tüneteire a neten" - mondta Rosie, aki gyorsan bevett egy aszpirint, és hívta a mentőket. "Csináltak egy EKG-t, ami kimutatta, hogy a szívereim 99%-ban el voltak záródva. Istennek adhatok hálát, hogy hívtam a 911-et" - írta a sztár a weboldalán, aki valódi csodának titulálta a történteket.

O'Donnell kedvesére, Michelle Roundsra is rájár a rúd: a nőnél a hónap elején daganatot diagnosztizáltak, és bár a daganat jóindulatú, de nagyon agresszíven növekszik, így műteni kell.

Szépítő étkek - Bőrbarátan taplálkozni könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-etelek-amik-segitenek-hogy-szep-legyel-feszes-es-sima-bor.htmlElhunyt William Windom amerikai színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-elhunyt-william-windom-emmydijas-szinesz-88-evesen.htmlBereczkiék jó üzletet csinálnak a válásbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-bereczki-zoltan-szinmuvesz-es-szinetar-dora-szineszno-jo-uzletet-csinal.htmlTökéletes alakkal tér vissza a tehetségkutató mentora - Bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-gyonyoruen-nez-ki-bikiniben.htmlÖngyilkos lett Tom Cruise és Brad Pitt nagysikerű filmjeit is rendező Tony Scotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-ongyilkos-lett-hidrol-ugrott-a-melybe-a-top-gun-film.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.