Majdnem amputálni kellett Liptai Claudia édesapjának a lábát

életveszély Liptai Claudia amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem amputálni kellett Claudia apjának lábát.

Négyórás műtétet hajtottak végre Liptai Claudia édesapján, aki kis híján elvesztítette a lábát. A súlyos érsebészeti beavatkozásra azért volt szükség, mert Liptai Istvánnál fennállt a veszélye, hogy elüszkösödik a jobb lába.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Ez rövid időn belül már a harmadik súlyos műtétem. Tavaly a nyakamban, most pedig a jobb lábamban záródott el egy ér. Amikor éreztem, hogy kezd elhalni a lábam, bementem a kórházba. Egy hétig tartottak benn. Kivettek az egyik testrészemből egy eret, és beültették a beteg lábamba. Dia pont akkor volt lenn a Balatonon Pankával, amikor kórházban feküdtem. Megkérdezte, hazajöjjön-e, de mondtam neki, hogy maradjon lenn nyugodtan. Annyi mindenen ment keresztül az utóbbi időben, hogy ha valamikor, akkor most tényleg ráfér a pihenés" - idézi Liptai Istvánt a Stop.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.