csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiókra az év legjobb időszaka vár, az Ikreknek pedig érdemes lenne alkalmazkodniuk a változó körülményekhez.

Kos

Vagány programtipp: Idén sem marad el a Szolnoki Gulyásfesztivál. Három napon keresztül főz mindenki, aki él és mozog, szeptember 7-9. között.

Bika

Vagány programtipp: Az év utolsó vadvízi evezése Ausztriában?

Ikrek

Vagány programtipp: Persze, hogy lesz! Mi is? Hát Nemzeti Vágta! Szept. 15-16-án a Hősök terén óriási kavalkád várható.

Rák

Vagány programtipp: Egészséged érdekében kerüld a stresszt és a túlhajszoltságot, keress magadnak legalább heti két alkalmas mozgási lehetőséget, amit párban vagy csoportban végehetsz.

Oroszlán

Vagány programtipp: Ha szereted a vonatozást, de összekötnéd ezt egy természetmegfigyeléssel, akkor menj kisvasutazni a Börzsönybe vagy az Őrségbe.

Szűz

Vagány programtipp: Nagyvázsonyban nemcsak a várat lehet megszemlélni, hanem szept. 29-én Szüreti Mulatságba is be lehet kapcsolódni.

Mérleg

Vagány programtipp: Bizony, idén sem marad el a Sárkányfesztivál Székesfehérváron, szept. 28-30. között.

Skorpió

Vagány programtipp: Hajdúszoboszlón idén sem felejtik el megrendezni a Bioétel- és Borfesztivált, szept. 14-16. között. És még a strand is nyitva lesz.

Nyilas

Vagány programtipp: Szüret, szüret és még egy kis szüret! Nevezz be egy igazi, hamisíthatatlan programra Tokajba vagy Villányba.

Bak

Vagány programtipp: A Budavári Sörfesztivál idén sem marad el, szeptember első hétvégéjén széles választék lesz az isteni nedűből.

Vízöntő

Vagány programtipp: Mi rajongunk a kemencés ételekért, és te? Ha igen, akkor irány Noszvaj szept. 7-8-án, ahol meg is kóstolhatod ezeket.

Halak

Vagány programtipp: Egészen szeptember 9-ig látogatható Balatonföldváron a Kultkikötő Szabadtéri Színház, s mellette még lehet egy utolsót mártózni a Balatonban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.