Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban ma este is.

Kos: Ha fáradt, nem könnyű a kedvesedet táncba, azaz ágyba vinni. Téged azonban minél nagyobb a kihívás, annál jobban motivál a csábítás lehetősége. És a végén mindig megkapod, amit akarsz: a kielégülést.

Bika: Egész nap az estét vártad, hogy a párod a karjába szoríthasson. És amikor végre becsukjátok magatok mögött a hálószoba ajtaját, és magatokra húzzátok a takarót, különleges, érzéki élménnyel ajándékozzátok meg egymást.

Ikrek: Vezesd az orránál fogva a pasidat! Egy új, erotikus illatú, vérforraló parfümből elég egy keveset hintened a nyakadra vagy a füled mögé, és már az első csóknál rabul ejted az érzékeit és az érzékiségét.

Rák: Ha szereted a zenét, ha szeretsz táncolni, ha szereted a szexet, és ha szereted meglepni a kedvesedet, rögtönözz neki vérforraló sztriptízshow-t. Válaszd ki a kedvenc erotikus számodat, és add elő magad neki.

Oroszlán: Lapozd fel a Káma Szútrát! A kedvesednek tetszeni fog az egzotikus erotika, de hogy ne menjen el a kedve a keleti kísérletezéstől, ne erőltess rá semmilyen nyakatekert pozitúrát.

Szűz: Kényeztetésre vágysz, cserébe pedig kényeztetést ígérsz a kedvesednek. Előjátékként masszázzsal hozzátok egymást tűzbe, a forró mozdulatok és a vérforraló illatú olaj fantasztikus kedvet csinál a szeretkezéshez.

Thinkstock

Mérleg: Egy gyors menet vacsora és lefekvés között segít levezetni a benned és a pasidban felgyülemlett feszültséget. A stresszmentesítő szex után, lehet, egy alaposabb, minden porcikátokra kiterjedő szeretkezéshez is nagyobb kedvetek lesz.

Skorpió: Mindenképpen szeretnéd kivívni a kedvesed elismerését, ami a szexuális képzelőerődet illeti. Ezért kész szexfilmforgatást rendezel, hogy lenyűgözd, a főszereplők, természetesen, ti lesztek.

Nyilas: Engedd át az irányítást az ágyban! Igazán felcsigázhatod azzal, ha a tudtára adod, hogy ő az úr, te pedig lesed, és teljesíted minden erotikus kívánságát, bármilyen őrültnek hangozzanak is.

Bak: Napról napra jobban vágysz az intimitásra, a kedvesed karjában feltöltődsz, menedéket lelsz az ölelésében. Bár először csak bújsz hozzá, a közelségétől mindent elemésztő tűzbe is jössz, így az éj nem érhet véget szeretkezés nélkül.

Vízöntő: Este vedd fel a legszexisebb fehérneműdet vagy hálóingedet, és abban várd a párodat, az ágyban heverve. Ahogy meglát téged, azonnal tűzbe jön, hiszen nálad izgatóbb látvány számára nem létezik.

Halak: Nehezen viseled, ha néhány napig nem kerül sor szexre köztetek a pároddal, ilyenkor teljesen kivetkőzöl magadból. A kedves aranyhalacska vérengző cápává változik, és ha nem akasztanak horogra, felfalod a horgászt.

Ezek az ételek és italok segítenek, hogy jobban teljesíts a munkádbanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-etelek-amik-segitenek-hogy-valaki-jobb-munkaero-legyen.html Majdnem amputálni kellett Liptai Claudia édesapjának a lábáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120824-majdnem-amputalni-kellett-liptai-claudia-szineszno-es-musorvezeto-edesapjanak-a.html Új melleket akar az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120823-uj-melleket-csinaltat-plasztikai-sebesz-segitsegevel-vv-eva.html Pasik szakítás után - Miért tudnak gyorsan továbblépni?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120824-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-talalnak-a-pasik-gyorsabban-uj.html Újra szingli a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120823-szakitott-a-szex-es-new-york-sztarja-kristin-davis-es.html Feng shui-tippek a forró szexérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20120824-szex-szerelem-parkapcsolat-feng-shuitippek-a-forrobb-szexert.html Izgató szexékszerek a tökéletes orgazmusért - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120823-szex-szerelem-parkapcsolat-izgato-szexekszerek-a-tokeletes-orgazmusert-forro.html Bevallotta félrelépését az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120824-parkapcsolatairol-is-meselt-majd-bevallotta-hogy-megcsalta-a-parjat-demjen.html Szinetár Dóra most először mesélt válásáról és új életérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120825-szinetar-dora-szineszno-most-eloszor-nyilatkozott-bereczki-zoltan-szinesszel-valo.html Nemrég volt az esküvője, máris bővül a Barátok közt sztárjának családjahttp://www.life.hu/legykepben/20120824-nemreg-volt-az-eskuvoje-maris-bovul-a-baratok-kozt-sztarjanak.html