VV Éva elárulta féltett titkát - Édesapja verte őt és édesanyját

VV Éva verés család Való Világ szegénység bántalmazás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakó Éva kiakadt és egy közösségi portálon osztotta meg mindenkivel, hogy édesapja verte őt és édesanyját már gyermekkorában is.

A ValóVilág negyedik szériájának szereplője bevallotta, édesapja négyesztendős kora óta bántalmazza őt és édesanyját, elveri a család pénzét, és mindig azért kuncsorog, hogy segítse őt anyagilag a volt villalakó.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Baukó Éva testvére és édesapja

"Apukám négyéves korunk óta rugdosott engem és az édesanyámat is. Játékgépezett, nőzött, és sosem volt rám büszke! Eladott mindent, amit csak tudott az utóbbi négy évben. A lexikonokat, mindent, 60 ezer könyvet. Karácsonykor is el akarta venni a pénzem, megrugdosott, megtépett" - írta a valóságshow-hős a legismertebb közösségi portálon, majd később törölte a bejegyzést.

"Minden, amit írtam, pontosan úgy volt. Én így nőttem fel, nagyon rossz volt, közben pedig csajozott, állandóan megcsalta anyámat. Az éjszaka megint felhívott, pénzt kért, veszekedtünk egy nagyot, azért írtam ki magamból a sérelmeket, de nem bánom. Biztos, hogy ezért vagyok pánikbeteg, erre vezethető vissza minden" - mesélte megtörten a Blikknek a szőke lány, aki a nehéz gyermekkorról már a villában is beszélt, igaz, csupán legjobb barátjának, Ale­kosznak, aki szerint valószínűleg ezért ilyen labilis, balhés Éva.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Mesélte nekem, hogy milyen sokat nélkülözött, hogy az ő házuk sem volt bevakolva, akárcsak a miénk. Akkor még úgy gondolta, nem tartozik a világra a hányatott élete, most valamiért megváltozott minden. Azt hiszem, Éva nagyon magányos, nincs igazi társa, aki tényleg szereti, megérti. A mostani életformája is arra utal, hogy azt a mintát másolja, amit otthon látott" - gondolkodott el Alekosz.

Éva valamit elért a cikk megjelenésével, az apa ugyanis az írás megjelenése után már nem jelentkezett nála, bár arra nincs semmi garancia, hogy a jövőben nem fog újra rátámadni lányára. "Sosem volt őszinte a kapcsolatunk, amikor a villába bejött hozzám, akkor is csak azért sírtam, mert addig rám sem nézett, sosem szeretett igazán. Most is attól tartok, hogy újra elővesz, ezért úgy döntöttem, nem hagyom magam. Ha még egyszer bármit megpróbál, akár bántani, akár csak megalázni, nem várok tovább, és a Patent Jogvédő Egyesülethez fordulok segítségért. Róluk már nagyon sok jót hallottam, biztos tudnának segíteni nekem.

A Patent Jogvédő Egyesület egyik alapítója szerint, ha valakit bántalmaznak az élete folyamán, az nehezen válik egészséges lelkű felnőtté. "Az ilyen emberek félelemben élnek, egészen addig, amíg be nem avatkozik valaki. Gyakori, hogy valakiben annyira mély nyomot hagy a nehéz gyermekkor, hogy alkoholhoz, egyéb tudatmódosító szerekhez nyúl, hogy tudjon felejteni, ez azonban nem célravezető, mert csak egyéb problémákat okoz" - magyarázta az újságnak Kuszing Gábor pszichológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.