Ismert művészekkel is kavart a Megasztár meleg énekese

beismerés párkapcsolat társkeresés Megasztár homoszexualitás Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mujahid Zoltán elárulta, korábban egy ismert művész volt a kedvese.

Az énekes a napokban vallott homoszexualitásáról - erről bővebben itt olvashatsz. ,,Folyamatosan írnak nekem a sorstársaim, amióta megjelent a cikk, hogy milyen nagy dolog, amit véghez vittem, mennyire felnéznek rám. Örülök a visszajelzésnek, főleg úgy, hogy annak idején, amikor öntudatra ébredtem, rettegtem minden mozdulatomtól" - magyarázta a Blikknek a zenész, aki a Megasztárban még ügyelt arra, hogy rejtegesse másságát.

Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert


,,A musicalstúdióban még a legszebb lánnyal jártam, sokan meg is szóltak érte, hogy mit keres mellettem egy ilyen csinos nő. Aztán fokozatosan ébredtem rá, hogy megnézem a férfiakat. Nem értettem, nem tudtam, hova tenni az érzéseimet. Felmentem egy melegek számára készített társkeresőre, de gyorsan be is zártam... Mit csinálok? Csak ezt kérdezgettem magamtól. Aztán mind merészebb lettem, ahogy ott beszélgettem másokkal. Amikor viszont az első férfival randiztam, undorodtam magamtól. Túl konzervatív voltam magam számára is, így nem csoda, hogy alig mertem elmondani a közvetlen ismerőseimnek. Anyukám mindig érezte, amikor rákérdezett, nem köntörfalaztam, de arra például csak 2006-ban vettem a bátorságot, hogy a legjobb barátomnak is elmondjam"- tette hozzá Zoli.

,,Látom, sokan titkolóznak, inkább elmenekülnek az országból. De ez nem csak itthon van így. Londonban nem volt túl sok pénzem, hogy fényűző lakást találjak magamnak, így a meleg közegnek köszönhettem, hogy volt hol laknom. Egy Guadalupe-ről származó fekete srác fogadott be, tőle béreltem olcsóbban szobát. Azt mesélte, neki úgy kellett elszökni a hazájából, a családja képtelen volt elfogadni. Én nem akarok így élni. A zenei pályáról elvből nem választok partnert, rosszul venné ki magát, és nem akarom a karrieremet összemosni a magánéletemmel ilyen szinten. Igaz, ismert művész párom volt, de nem szakmabeli. Művészekkel könnyebben találom meg a közös hangot, ők általában nyitottabbak" - vallotta a Blikknek Zoli, aki nem kíván a melegmozgalmak élére állni, pusztán csak titkolózás nélkül akar élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.