Kárász Róbert TV2 műsorvezető Mokka Tatár Csilla ellentét beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan zrikálja a TV2 Mokka adásaiban Tatár Csillát Kárász Róbert, ám olykor úgy tűnhet, az álladó kóstolgatás nem éppen baráti. Úgy hírlik, Kárász kifejezetten nem kedveli Csillát.

"A minap élő adásban a műsorvezető azt mondta, Csilla egy buliban többet ivott a kelleténél. Robi utólag csak egy buta kijelentésnek minősítette a mondatát, de nagyon úgy festett, hogy egy jól kitervelt beszólás volt. A leállásokon mindketten úgy tettek, mintha éppen a következő blokkra készülnének, de ez csak leplezése annak, hogy feszült köztük a viszony" - fejtette ki egy mindkét félt ismerő informátor, akinek állításain Tatár Csilla nagyon meglepődött.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Én eddig úgy tudtam, hogy jóban vagyunk" - mondta meglepve a műsorvezető, aki elismerte, haragudott Kárász Róbertre a múltkori megjegyzése miatt. "Az egyszerűen nem volt igaz, persze, hogy rosszul esett. Robi valami vicceset akart mondani, és nem gondolkodott." - mesélt Csilla az ominózus esetről a Blikknek.

Kárász Róbert ennél kézenfekvőbb magyarázattal szolgált, szerinte ugyanis Liptai Claudia miatt értik félre Tatár Csillával való kapcsolatát.

"Én Clauval dolgoztam évekig, vele folyamatosan ment a szurka-piszka, és mivel ő már megszokta a stílusom, teljesen máshogyan reagált. Csillával még nem vezetjük olyan hosszú ideje együtt ezt a műsort, így még vannak olyan helyzetek, amikor kifelé azt érezni, mintha itt kemény sértegetés történne, de ez nem így van. Nem akartam akkor sem megbántani őt, csak rosszul sült el egy vicc" - árulta el Róbert, aki megerősítette: jó barátok Csillával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.