Jóban Rosszban TV2 sorozat Gesztesi Máté Gesztesi Károly vetkőzés tesztelés csapatépítő tréning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsésnek mondhatják magukat a Jóban Rosszban sorozat új szereplői, ugyanis bikiniben ismerhették meg a sorozat sztárjait.

Kihasználták az utolsó nyári hétvégét a Jóban Rosszban sorozat sztárjai. Bár a forgatás alatt egymás előtt főleg felöltözve mutatkoztak, Kondákor Zsófi, Legerszki Kriszti, Bálizs Anett, Braghini Rozina, Madár Vera és Fábián Anita minden gátlás nélkül szabadult meg városi ruháitól a sümegi csapatépítő hétvégén. Az új stábtagok is ezen a hétvégén ismerkedhettek meg jövőbeli kollégáikkal, akikkel nem szépen felöltözve, hanem bikiniben és fürdőgatyában találkoztak először. Köztük volt Gesztesi Károly fia, Máté is, aki igyekezett a közösség részévé válni a két nap során.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Madár Vera és Kondákor Zsófi gátlás nélkül bikiniben sütkéreznek,
Gesztesi Máté az esti vacsorán húzatja magának a nótát

"Egy új szereplőnek remek alkalmat ad ez a csapatépítő arra, hogy megismerje a többieket. Ilyenkor a gátlások kicsit felszabadulnak, lehetőség nyílik arra, hogy megismerd az emberek igazi énjét, ami fontos számomra. Ismertem már a kolléganőket, de nem fürdőruhában. Először kicsit zavarba jöttem a sok csinos nő látványától, akik élőben még szebbek, mint a képernyőn, de mikor én is fürdőgatyára vetkőztem, elmúltak a gátlásaim" - árulta el a Life.hu-nak az ifjabb Gesztesi.

"Sok olyan színésszel is közelebb kerültünk egymáshoz, akikkel eddig a forgatások során még nem is találkoztam. Ritka az ilyen szuper csapat, sokat beszélgettünk, iszogattunk, énekeltünk" - nevetett a fiatal színész.

Nincs senkije és nem vágyik gyerekre a Való Világ egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-molnar-aniko-az-oroksegebol-tanult-hollywoodban-sminkmesternek-es-meghizott-errol.htmlAz anyós sem tudott közéjük állni! - Összeházasodott Blake Lively és Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-osszehazasodott-blake-lively-szineszno-a-gossip-girl-sztarja-es-ryan.htmlElárulta, hogy mire költi olimpiai jutalmát a sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20120909-cseh-laci-elarulta-hogy-napelemekre-es-felkeszulesere-kolti-20-millio.htmlTóth Vera tagadja a vádakat: Nem vagyok megbízhatatlan!http://www.life.hu/legykepben/20120909-toth-vera-enekesno-tagadja-a-vadakat-es-felhaborodott-hogy-megbizhatatlannak.html61 évesen is levetkőzne, és megmutatná új melleit Cicciolinahttp://www.life.hu/legykepben/20120909-cicciolina-61-evesen-is-levetkozne-es-megmutatna-melleit-a-playboy.htmlRóla aztán végképp nem gondoltuk volna, hogy kábítószerfüggő volt!http://www.life.hu/tested-lelked/20120907-bradley-cooper-szinesz-bevallotta-hogy-het-eve-nem-drogozik-de.htmlKi nem állhatja egymást a TV2 két műsorvezetője?http://www.life.hu/tested-lelked/20120909-beszologatnak-es-nem-kedvelik-egymast-a-tv2-mokka-musorvezetoi-tatar.htmlÁrpa Attila összeszólalkozott és megütötte Bajor Imréthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120907-arpa-attila-megutotte-bajor-imret-de-csak-a-szinpadon-esett.htmlHihetetlen formában van a magyar énekesnő - Nem is gondoltuk volna rólahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120909-kirobbanoan-sportos-formaban-van-a-haromgyerekes-magyar-enekesno-szandi-aki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.