Elvesztette az édesanyját az ismert énekes - Elsírta magát élő adásban

halál TV2 Mokka MC Haver meghalt élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zene egyik nagy királya könnyeivel küzdve mesélt arról, hogy néhány hónapja hunyt el az édesanyja, amit nagyon nehéz feldolgoznia.

Az énekes a TV2 Mokka című műsorában elmesélte, különösen az nehéz, amikor a "Kimegyek a temetőbe" című dalt kell elénekelni vidáman, mosolyogva a közönségnek, pedig legszívesebben sírna. Arról is beszélt, az alkoholt főleg arra használta, hogy jól tudjon aludni, ám belátja, az utóbbi időben túlzásba vitte, bár azt nem érti, miért került a zártosztályra.

Durva Photoshop vagy tökéletes ruha? - Irigyelni való idomokkal hódít a The Voice zsűritagjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-photoshop-aldozata-lett-vagy-durvan-lefogyott-a-the-voice-zsuritagja.htmlMár 12 évesen is nőies idomokkal domborított Megan Fox - Íme a róla készült gyerekkori fotókhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120708-mar-12-evesen-is-noies-idomokkal-domboritott-megan-fox.htmlKisfia születik jövőre a Mokka műsorvezetőjének, Kárász Robinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-kisfia-szuletik-jovore-a-mokka-musorvezetojenek-karasz-robinak.htmlKi nem állhatja egymást a TV2 két műsorvezetője?http://www.life.hu/tested-lelked/20120909-beszologatnak-es-nem-kedvelik-egymast-a-tv2-mokka-musorvezetoi-tatar.htmlA TV2 sztárjának kisfia egy csimpánzra hasonlít?http://www.life.hu/tested-lelked/20120904-dundika-es-majka-kisfia-marian-rapper-apukaja-szerint-ugy-nez.htmlLebukott VV Vera! A TV2 műsorvezetőjével látták a lánythttp://www.life.hu/legykepben/20120901-lebukott-vv-vera-a-tv2n-futo-ezo-tv-musorvezetoje-prikaszky.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.