Elhunyt a Dallas sorozat sztárja

Dallas halálhír Magnum Lance LeGault
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
75 éves korában elhunyt Lance LeGault amerikai színész, aki nemcsak számos Elvis Presley-filmben játszott, hanem szerepelt a Dallas, a Magnum és a Knight Rider sorozatokban is.

A színész szeptember 10-én hunyt el - írja a Variety. A sztárt az Elvis Presley-filmeken kívül láthattuk a Dinasztia, A szupercsapat, a Knight Rider és a Dallas című sorozatokban, de számos Magnum-részben is szerepelt. A férfit 35 éves felesége, két fia és két lánya gyászolja.

Forrás: startrek.com
Forrás: startrek.com

Megszólalt Claudia menedzsere: "Nem volt betervezve a mellbimbó mutogatás"http://www.life.hu/legykepben/20120914-claudia-nyakig-begombolkozva-jelent-meg-este-nem-tervzte-a-reggeli.htmlSzőke bombázóval erősít a Barátok közthttp://www.life.hu/legykepben/20120914-furedi-nikolett-szineszno-bombazo-ugyvednot-jatszik-a-baratok-kozben.htmlMég csak most szülte meg közös gyermeküket, máris válik! - Szakított Selma Blair és párjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-selma-blair-a-hellboy-szinesznoje-3-ev-utan-szakitott-gyermeke.htmlBotrány a brit királyi házban - Egyetlen bugyiban fotózták le Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120914-felmeztelen-fotokon-katalin-hercegno-botrany-a-brit-kiralyi-hazban.htmlÚj testet kapott a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-szep-uj-testet-kapott-a-specialis-kezelessel-fogyo-es-karcsusodo.htmlLedobta a ruháját Szinetár Dóra és Dobó Kata a jó ügyérthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-szinetar-dora-dobo-kata-es-ismert-magyar-nok-vetkoztek-a.htmlSzabó Zsófi: "Sírtam, mert jó volt" - Euforikus állapotba került a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-elsirta-magat-a-boldogsagtol.htmlMeglepő módon tartja magát bombaformában a magyar színésznő, Polyák Lillahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-polyak-lilla-szineszno-meglepoen-gyerekei-bacilusaval-tartja-magat-jo-formaban.htmlElvesztette az édesanyját az ismert énekes - Elsírta magát élő adásbanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-mc-hawer-mulatos-zenesz-elo-adasban-sirta-el-magat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.