Szecsődi Karcsi nem transzszexualitás Megasztár test énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ötszáz köbcentis kebel boldog tulajdonosa lett Szecsődi Karcsi énekes, akit hamarosan Szecsődi Karin Erika néven hívhatunk hivatalosan is.

A TV2 felfedezettje transzszexuális, aki nem tud azonosulni a saját nemével, ezért is vállalkozott a nemátalakító műtétsorozatra. Néhány hónapja ugyan még nem volt százszázalékosan biztos a dolgában. Elmesélte már akkor, hogy a mellméretéhez már kénytelen melltartót viselni, de szüksége lenne egy beavatkozásra, hogy keblei feszesek legyenek. Nemrég elhatározta magát, hogy megcsináltatja a melleit. Az énekes a lehető legnagyobb implantátumot választotta - írja a Bors.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Szecsődi Karcsi meg is magyarázta, miért: "Ötszáz köbcentiméteres mellre van szükségem, mert széles a hátam, pici cicivel nem mennék semmire. Ez csak az első lépés a teljes átalakulás felé, hogy mikor lesz a következő, egyelőre nem tudom, valószínűleg akkor, amikor ismét megérik bennem a gondolat. Addig, amíg nem vagyok teljesen nő, biztosan nem bújok férfival ágyba, ez számomra nagyon fontos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.