Tragédia! Elhunyt Stephen Dunham amerikai filmszínész

2012.09.19. 15:30

Elhunyt Stephen Dunham amerikai filmszínész, aki Oliver Stone hamarosan a magyar mozikba kerülő új filmjében, a Vadállatokban, valamint A múmiában és népszerű tévésorozatokban is szerepelt.

A színész 48 esztendős korában pénteken egy burbanki kórházban szívinfarktus következtében hunyt el - közölte kedden a The Hollywood Reporter és a Variety.

Forrás: AFP


A kaszkadőrként is jegyzett Dunham színészi pályafutása a kilencvenes években indult, 1999-ben játszotta el A múmiában Henderson szerepét. Később a Traffic című drámában, a Kapj el, ha tudsz című vígjátékban és a Ki nevel a végén? című komédiában is feltűnt. A televízióban 2005-ben a Hot Properties vígjátéksorozat főszerepét alakította, korábban játszott a DAG, a Divatalnokok és a What I Like About You című szériákban is.

Forrás: MTI

Lebuktak! Egy titokzatos nővel randizott Jim Carreyhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-jim-carrey-amerikai-szinesz-titokzatos-novel-randevuzik-malibu-partjan.html Vallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"http://www.life.hu/legykepben/20120918-muller-attila-musorvezeto-viasat3-fatylat-ra-musorban-elarulta-a-szerelem.html Szexvideó is készült Kate Middletonról?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-ujabb-botranyos-fotok-es-szex.html Nyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy párhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-csokoloztak.html Fordul a kocka! Kötelezhetik Kovács Lázárt, hogy látogassa házasságon kívül született kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20120919-kovacs-lazar-hazassagon-kivul-szulettt-kisfiat-nem-latogatja-kotelezheti-a.html "Csak a szőnyeget össze ne hányja!" - Szerinted is normális, ha alkoholt iszik a gyerek?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120918-hazankban-is-pancsoljak-az-alkoholt-remiszto-adatok-a-fiatalok-alkoholfogyasztasaban.html Szívszorító: Íme az asszony, aki megölelhette azt a férfit, akiben fia szíve dobog továbbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120913-a-szivatultetett-fiatalember-talalkozasa-donorjanak-edesanyjaval.html Belehalt az utolsó ugrásba egy sportoló - 4 hónapos terhes volthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120917-belehalt-az-utolso-ugrasba-egy-sportolo-4-honapos-terhes.html Tragédia! Elhunyt a kétszeres olimpiai ezüstérmes magyar kajakoshttp://www.life.hu/gyogyulj/20120917-floridaban-72-evesen-elhunyt-a-romai-olimpian-ketszeres-olimpiai-ezustermes.html
Stephen DunhamhalálszívinfarktusHollywoodmúmiaszínész