plasztikai beavatkozás ráncfelvarrás Heather Locklear
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heather Locklear ötvenévesen túlságosan jól néz ki.

A szőke színésznő már elmúlt ötvenéves, de öregedni még mindig nem hajlandó, így igyekszik minden lehetséges módon fiatalítani magát. A sztár jól láthatóan a botoxkezelések és a ráncfelvarrás áldozata lett, hiszen arca teljesen fel van puffadva, és egyetlen ránca sincs. A róla készült legfrissebb fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztár egyébként nagyban készül új szerepére a Scary Movie 5-ben. Heather korábban tagadta, hogy járt volna plasztikai sebésznél, de nemrég már másképp nyilatkozott a témáról: "Szerintem ez egy nagyon jó dolog, különösen ebben a korban, amikor a barátaimnak is ez a fő témája. Bár még egyikőnk se próbálta, mégis sokat beszélünk róla. Egyáltalán nem vagyok ellene a dolognak - majd egyszer..." - vallotta a sztár. Mi sajnos nem hiszünk neki, hiszen a fotói teljesen másról árulkodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.