a nap cikke csillagállás csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a Bakok nagyon felfokozott lelkiállapotban lesznek, a Szűzek pedig nem igazán hagynak majd teret mások akaratának.

Kos

Hétvégi tipp: Ha egy pozitív üzenet érkezésében reménykedsz, s helyette épp negatív hírt kapsz, jusson eszedbe, hogy minden dolog a te érdekedben történik, ez a hír később még jó lehet!

Bika

Hétvégi tipp: A csalódottság arra jó, hogy észrevedd az álarcokat is, és tudd, mit kell a jövőben elkerülnöd.

Ikrek



Hétvégi tipp:

Rák

Hétvégi tipp: Ha bárki döntésre szeretne rávenni a hétvégén, alaposan rágd át magad a válaszon, semmit ne siess el, mert ami neki kedvező, neked hátrányos is lehet.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Minden régi ismerőst, barátot, rokont hívj fel, nehogy azt gondolják, megfeledkeztél róluk! A rövid, pár perces beszélgetések sok plusz energiával tölthetnek fel.

Szűz

Hétvégi tipp: Irtó magas fordulatszámon fogsz pörögni, de azért próbáld megtalálni a békés rendezés lehetőségét, bármiről is legyen szó.

Mérleg

Hétvégi tipp: A hétvége múlásával se hagyd magad mögött optimizmusodat, nagyon jól fog jönni a zűrös munkanapokon.

Skorpió

Hétvégi tipp: Valakivel ezen a két napon nagyon egymásra fogtok hangolódni, sok mindent érdemes lesz átbeszélni.

Nyilas

Hétvégi tipp: Végy egy mély levegőt, és fuss neki egy alapos szelektálásnak is! Ne kíméld a szekrényeid eldugott zugait sem.

Bak

Hétvégi tipp: Ha valaki látványosan vissza akar élni a jóindulatoddal, vond kérdőre, ne hagyd magad megvezetni! Tanulja meg, ki vagy.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Nem áll rosszul a szénád, de állhatna jobban is. A gyarapodásért most tehetsz valami fontosat!

Halak

Hétvégi tipp: Gondolkodj előre! Ne egy nappal vagy egy héttel, hanem hónapokkal! Csakis így tudsz igazán hatékony lenni, és az esetleges gondokat hamar kiküszöbölni.

Amilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.