Ő a leghajlékonyabb Bond-lány - Nézd meg a szexi videót a szép színésznőről

szexi Bond-film Olga Kurylenko LifeNight jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olga Kurylenko volt 2008-ban a Quantum csendje című James Bond-film sztárja. A szépség nemrég megmutatta, hogy még mindig bomba formában van, és hajlékonyabb, mint valaha.

Forrás: Complex
Forrás: Complex

Olga Kurylenko Bond-lányként is mesésen nézett ki, de a Complex magazin számára készített videóban szexibb, mint valaha. A harminckét éves ukrán szépség fiatalon évekig balettozott, most pedig a nyújtásokra esküszik. Ez meg is látszik rajta, hiszen izmai lazák és rugalmasak, mozgása pedig szép és nőies. Olga a videóban szexi edzőruhában mutat be csodás mozdulatokat, melyeket nézve mi is elhatároztuk, mostantól beiktatunk heti egy jógaórát.

Táncold magad karcsúra - Edzésmódszerek a zene ritmusárahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120321-tancold-magad-karcsura-tancos-edzesmodszerek.htmlHúsz éve őt imádta minden férfi! A világsztár ismét fürdőruhában pózolt - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120916-husz-eve-ot-imadta-minden-ferfi-pamela-anderson-szineszno-ismet.htmlEzt minden nőnek látnia kell! Tökéletes hasizmait mutogatta a jóképű olimpikonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120916-tokeletes-hasizmait-mutogatta-a-jokepu-olimpikon-ryan-lochte-uszo.htmlLassan teljesen elfogy Tom Cruisehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-valasa-ota-egyre-sovanyabb-tom-cruise-szinesz.htmlHatalmas női melleket kapott az egykori megasztároshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120915-szecsodi-karcsi-a-megasztar-versenyzoje-hatalmas-noi-melleket-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.