asztrológia csillagállás csillagjegy karrierhoroszkóp horoszkóp ezotéria karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek ne hozzanak hirtelen döntéseket, a Bakoknak pedig a járt utat nem szabad feladniuk a járatlanért októberben.

Kos

Munkát keresel? Pontosan érzed, hogy ha elküldenek valahonnan, akkor majd máshol sikerrel jársz. Aki nem téged alkalmaz, az sokat veszít! Nem igaz?

Karriertipp: Ne hagyd magad munkaidőben elcsábítani egy ebédre, vagy más haszontalannak tűnő dolgot művelni. Fontos, hogy készenlétben állj, megéri az erőfeszítést.

Bika

Munkát keresel? Kivételesen ne vedd figyelembe, hogy messze van, vagy épp nem álmaid állásáról van szó. Ugyanis a lehetőség kiváló ugródeszka lehet, érdemes kihasználni!

Karriertipp: Jó dolog az, ha elégedett vagy a pillanatnyi dolgokkal. Akár mész, akár maradsz, ne adj sokkal lejjebb az elvárásaidból.

Ikrek

Munkát keresel? Ahhoz, hogy tutira sikert arass, új külsőre lesz most szükséged. Drasztikus változtatást követlenek az égiek tőled.

Karriertipp: Ne kapkodd el a döntéseidet, mert azt később könnyen megbánnád, és akkor már lehet, hogy nem lesz visszaút.

Rák

Munkát keresel? Jogos az az elvárásod, hogy szakmailag többet fejlődhess, mint amennyi eddig megadatott neked. Most egy új munkával garantáltan sikerül.

Karriertipp: Addig üsd a vasat, amíg meleg!

Oroszlán

Munkát keresel? Viselkedj szolidan és kifinomultan, októberben ez óriási sikert hozhat.

Karriertipp: Fontos a feladatok alapos megtervezése, és jól oszd be az idődet. Ne feledd: az átgondolt, megfontolt lépések visznek előrébb.

Szűz

Munkát keresel? Tedd félre szorongásaidat, hisz rád is szükség van valahol, azonban ehhez ki kell szélesítened egy kissé a keresési kört.

Karriertipp: Fontos lesz, hogy látszódjon rajtad az együttműködésre való hajlam.

Mérleg

Munkát keresel? Lényeges, hogy minden apró részletet körbejárj, amikor igent vagy nemet mondasz egy ajánlatra. Ne csak az anyagikat, hanem a munkaidőt és az elvárásokat is elemezd.

Karriertipp: Végezd a tennivalóidat precízen, alaposan, most nem hibázhatsz, hisz épp ez az, amit a főnöködnek felhozol témaként!

Skorpió

Munkát keresel? Hangsúlyozd ki rejtett képességeidet, és ne azt, amire nem vagy alkalmas!

Karriertipp: Most a bonyolultabb feladatok is könnyűek lesznek neked októberben, sok irigyed akad majd, de ne foglalkozz velük.

Nyilas

Munkát keresel? Végre sikerül jó helyen és kiváló időben megmutatnod rejtett tartalékaidat, így kizárt, hogy állás nélkül maradj.

Karriertipp: Akad majd pár problémás nap, amikor kedvetlenül állsz a felgyűlt feladathalmok felett, de gondolj arra, hogy milyen jó, ha megdicsérnek valamiért.

Bak

Munkát keresel? Ne hitegesd leendő munkaadódat olyannal, ami nem, vagy csak félig igaz. Hidd el, kellemetlen lehet az első munkanap belebukni a füllentésbe.

Karriertipp: Járt utat járatlanért most fel ne adj. Még akkor se, ha aránytalannak is érzed például a fizetésedet az elvégzett feladatokhoz képest.

Vízöntő



Munkát keresel?

Karriertipp: Hidd el, hogy te is vagy valaki!

Halak

Munkát keresel? Informálódj új munkahelyedről alaposan, hogy ne érjen semmilyen csalódás, ha már ott vagy. Amit októberben kínálnak, az kemény, de érdekes állás lesz.

Karriertipp: Ne végezd el senki más munkáját, hacsak nem vagy biztos abban, hogy ő is kisegít egy következő alkalommal.

Októberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120924-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-oktoberi-horoszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.