asztrológia csillagjegy csillagjóslás horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Bakok ezen a hétvégén mágnesként vonzzák az embereket, addig a Halak hétvégéje csendben telik majd.

Kos

Hétvégi tipp: Számos dolog blokkolt az utóbbi időben, aminek most véget kell vetned. Ne tervezz hétvégére semmi extra programot, inkább maradj otthon, és lazíts.

Bika

Hétvégi tipp: Élvezd a pillanatot, örülj az apróságoknak, és légy nyitott mindenre.

Ikrek

Hétvégi tipp: Ne légy merev, most különösen fontos, hogy minden téren ellazulj. Engedd szabadon a fantáziádat, merj szárnyalni!

Rák

Hétvégi tipp: Egy kis flört még nem rengeti meg a világot, de arra ügyelj, hogy annyit vállalj be, amennyi még belefér a kikacsintgatás kategóriájába.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Jól fogod érezni magad, amit meg is érdemelsz a fárasztó hét után. Csupán arra ügyelj, hogy egy kiadós alvás is beleférjen a programodba.

Szűz

Hétvégi tipp: Menjetek uszodába vagy moziba a családdal vagy a barátaiddal. Vagy sétáljatok a hegyekben, ehhez még nagyon kedvez az idő!

Mérleg

Hétvégi tipp: Az elmúlt hetek feszültségét oldd fel a párod vagy egy barátod segítségével, keressetek valamilyen extrém program lehetőséget.

Skorpió

Hétvégi tipp: Tervezz társasági programokat - nem fogod megbánni.

Nyilas

Hétvégi tipp: Beszélgess sokat a szeretteiddel, és mondd ki az igazat! Megoldódik pár családi feszültség, ha mindenki őszinte lesz a többiekkel.

Bak

Hétvégi tipp: Te is megérdemled a törődést - nem igaz? Ha nem kapod meg, amire vágysz, akkor nem vagy jó helyen.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Szentelj sokkal több időt a kedvesednek vagy újdonsült udvarlódnak. Mindketten élvezni fogjátok a másik társaságát.

Halak

Hétvégi tipp: Tégy félre mindent, ami nyűg, probléma, macera. Most megengedheted magadnak ezt a luxust. Csináld azt, amit szeretsz, és csakis azt!

Amilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.