asztrológia csillagászat csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák már-már harcias kedvükben lesznek egész hétvégén, a Skorpiókhoz pedig valaki kéréssel fordulhat. Legyetek türelmesek!

Kos

Hétvégi tipp: Ha már hétvége és pihenés, nem baj, ha otthon maradsz, és elrendezel pár apróságot.

Bika

Hétvégi tipp: Használd a fantáziád! Találj ki teljesen új elfoglaltságokat magadnak, így talán elmúlik a rosszkedved is.

Ikrek

Hétvégi tipp: Lazíts, ne görcsölj! Ha a jövő helyett a függőben maradt régi ügyekkel foglalkozol, az nem segíti elő a pozitív gondolatok áramlását. Szabadulj meg minden zavaró tényezőtől.

Rák

Hétvégi tipp: Ne menj sehová, ha nincs kedved! Nyugodtan vackold be magad otthonod négy fala közé, és ki se mozdulj. Fontos, hogy nyugodtan végiggondolhasd a tennivalóidat.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Figyelj mindenre, ami írásos formában jut el hozzád. Nem biztos, hogy egy könyv lapjain találod meg a jövőd sikerét. Lehet az az internet vagy akár egy újsághirdetés is.

Szűz

Hétvégi tipp: Mondj igent minden társasági programra a hétvégén! Nem fogod megbánni.

Mérleg

Hétvégi tipp: Töltsd ezt a két napot a szeretteid körében, ők majd feledtetik bánatod, vagy megoldást kínálnak kétségeidre.

Skorpió

Hétvégi tipp: Kapcsold ki a telefont és a számítógépet is, sőt még az e-mailjeidet se olvasd el. Menj inkább ki a szabadba, függetlenítsd magad a mindennapos stressztől!

Nyilas

Hétvégi tipp: Akkor is érdemes hagymakúrát csinálni, ha kitűnő egészségi állapotban vagy.

Bak

Hétvégi tipp: Tervezz valamelyik napra egy dumapartit. Vásárolj be, készíts finom falatkákat, és hívd át a barátaidat.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Egyszerűen csak éld át a hétvége nyújtotta élvezeteket. A munkád mellett úgyis kevés időd van a kikapcsolódásra, most viszont szárnyalj!

Halak

Hétvégi tipp: Menj el kis piacokra, ahol olyan dolgokra lelhetsz, amikre már régóta vágysz, és most még megfelelő áron jutsz hozzá.

Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.