Nagyon ciki! Kikukucskáló mellbimbójával égette le magát a sztármama

mell Kris Jenner mellbimbó ruha ciki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobbakkal is előfordul, hogy divatbakit vétenek, azokkal pedig még inkább, akiknek a magamutogatás a kenyere. Kim Kardashian mamája, aki lányai menedzsere is egyben, alaposan beégette magát.

Néhány évvel ezelőtt Kim Kardashian nagy feltűnést keltett, amikor egy Halloween buliban szuperhősnőnek öltözött. Édesanyja, Kris Jenner hasonló babérokra vágyott, ezért a minap ő is magára öltötte Wonder Woman jelmezét - igaz, csak próbaképp. Az 56 éves szuperanyuka valószínűleg nagyon tetszett magának szuperhősként, mert izgatottan pózolni kezdett. A jelmezen lett volna még mit igazítani, így történt, hogy Kris mellbimbója kikukucskált a ruha fűzőrészéből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian és Kris Jenner

A képeket posztolta is a közösségi oldalára. Amikor a követői észrevették a kis balesetet, Kris nem jött zavarba, hanem még rá is kontrázott. Azt írta, hogy ez csak egy ártatlan mellbimbó, ilyen baleset pedig a legjobbakkal is megesik. A kérdés csak az, hogy azóta miért távolította el a képet a közösségi oldalról. Az internet azonban nem felejt, néhány külföldi oldalon most is látható a fotó, például itt is.

Rómában ünnepelt szerelmével Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121019-romaban-unnnepelte-szuletesnapjat-szerelmevel-kanya-west-kim-kardashian.htmlÍgy edz a születésnapjára Kim Kardashianhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20121005-igy-edz-a-szuletesnapjara-kim-kardashian.htmlEz fájhatott! Teljesen elszorította derekát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-furcsa-furdoruhajaval-teljesen-elszoritotta-derekat-kim-kardashian.htmlKim Kardashian csúnyán mellényúlthttp://www.life.hu/legytrendi/20120912-kim-kardashian-melleit-hatalmassnak-mutatja-az-elonytelen-ruha.htmlA nyár legdögösebb fürdőruhájában feszít a szuperszexi Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120716-kim-kardashian-nagyon-szexi-a-furdoruhajaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.