asztrológia csillagászat horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosokat nem veszik komolyan a munkaadóik, az Ikrek pedig nem hagyhatják, hogy mások mondják meg nekik, mikor és mit csináljanak.

Kos

Munkát keresel? Új célt kellene kitűznöd magad elé, átgondolnod közeli s távoli terveidet. Amíg ezt nem teszed meg, addig nem fognak komolyan venni a munkaadók.

Karriertipp: Ha saját vállalkozásod van, akkor próbáld azt bővíteni, növelni, vegyél fel valakit magad mellé, vagy foglalkoztass alvállalkozót, aki mentesít néhány teher alól.

Bika

Munkát keresel? Amit most kritikaként kapsz, azt építő jellegű segítségnek tekintsd, okulj belőle, hogy legközelebb már ne kövesd el ugyanazt a bakit.

Karriertipp: Légy büszke arra, amit már létrehoztál. Amit viszont elhibázol, azt javítsd ki mihamarabb, hogy senki ne tudja azt felhánytorgatni neked.

Ikrek

Munkát keresel? Ne vállalj el olyat, amihez tutira nem értesz! Amint erre fény derül, kellemetlen helyzetbe sodrod magad. Ugye ezt nem akarod?

Karriertipp: Ha rád akarják erőltetni a csapatmunkát, köss kompromisszumot. Egy kicsit egyedül, egy kicsit másokkal.

Rák

Munkát keresel? Bármit kínálnak fel, azt fogadd nyitottan! Nem biztos, hogy ínyedre való lesz a feladat, ám mégis több a semminél.

Karriertipp: Ha este vagy hétvégén csörög a telefon, vedd fel! Fontos híreket kaphatsz.

Oroszlán

Munkát keresel? Lassú víz, partot mos, ha kidobnak az ajtón, mássz vissza az ablakon.

Karriertipp: Kivételesen ne támadj le senkit kreatív ötleteiddel, hagyd, hogy megérzéseid vezessenek új utak felé! Amikor itt az ideje, akkor megkapod a lehetőséget.

Szűz

Munkát keresel? Régi sérelmeiden lépj túl, könnyen megeshet, hogy valahová visszahívnak, ahol már jártál vagy dolgoztál.

Karriertipp: Minden kellemetlen helyzet tanulópénz is egyben, légy te a nagyvonalú és a megbocsátó! Senki nem kíváncsi egy sértett emberre.

Mérleg

Munkát keresel? A kapkodás nem kifizetődő, a késés pedig büntetendő. Ha pontatlan vagy egy munkamegbeszélés során, vesztett ügyed van.

Karriertipp: Ami nem megy, azt ne erőltesd. A hibás munkával csak galibát okozol, tarts ki addig, amíg visszarázódsz a normális kerékvágásba.

Skorpió

Munkát keresel? Lehet, hogy egy munkalehetőségért most át kell utaznod a várost, vagy egy közeli településre kell menned. Hidd el, megéri bevállalni!

Karriertipp: Vedd sorra tennivalóidat, írj fel mindent, nehogy elfeledkezz valami igazán fontosról.

Nyilas



Munkát keresel?

Karriertipp: Novemberben megalapozhatod előrelépésedet, senki nem tud, és nem is nagyon akar elgáncsolni téged a siker felé vezető úton.

Bak

Munkát keresel? Légy folyamatosan naprakész, ez most az egyetlen dolog, amin megfoghat egy munkaadó.

Karriertipp: Reális gondolkodásmódod sokat segít abban, hogy hibátlanul és időre teljesíts!

Vízöntő

Munkát keresel? Sziporkázz és lógj ki a sorból! Javasolj és alkoss extrém dolgokat. Ez most biztos sikert hoz!

Karriertipp: Az igazi siker alapja, ha stabil lábakon állsz. Ne hagyd magad kizökkenteni nyugalmadból, így nem veszítheted el a fonalat.

Halak

Munkát keresel? Kísérletezz kicsit, s mostanában add be olyan helyekre is az önéletrajzodat, ahová eddig nem merted! Mit veszíthetsz? Semmit!

Karriertipp: Képes vagy átültetni kreatív ötleteidet a gyakorlatba, ami irigyek mellett sok elismerést is hoz neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.