csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára ez a hétvége teljesen más lesz, mint a többi, az Oroszlánokra pedig egy érdekes szombat vár. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja.

Kos

Hétvégi tipp: Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, ez a hétvége igen kedvező kilátásokkal kecsegtet! Vénusz ott legyeskedik körülötted.

Bika

Hétvégi tipp: Ha rég nem találkoztál egy baráttal, hívd meg a vasárnapi családi ebédre, jót tesz egy kis vérfrissítés mindenkinek.

Ikrek

Hétvégi tipp: Szervezz egy hétvégi családi kupaktanácsot. Mondja el mindenki a bánatát, és adjatok egymásnak jó tanácsokat.

Rák

Hétvégi tipp: Szingliknek igencsak kedvező mindkét nap, ezért vegyél részt olyan társasági programokban, ahol sok facér személy van.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Ugyan novembert mutat a naptár, de nyárat idéző programokat keress magadnak.

Szűz

Hétvégi tipp: Süss valami finomat, most a pepecselős dolgokhoz is kellő türelmed lesz.

Mérleg

Hétvégi tipp: Milyen terveid vannak 2013-ra? Még semmi? No, akkor ezen is tűnődj el egy picit.

Skorpió

Hétvégi tipp: Figyelj oda, mire mondasz átgondolás nélkül igent. Az lenne a legjobb, ha a hétvége most igazán hét vége lenne, és csak a magánéletedről szólna.

Nyilas

Hétvégi tipp: Legalább egy nap menj el meleg vizes gyógyfürdőbe. Jót tesz mindenféle probléma ellen.

Bak

Hétvégi tipp: Az égi konstellációk a lelki békének kedveznek, így az lenne a legjobb, ha elmélkedéssel töltenéd ezt a két napot.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Szombat délelőtt lustálkodj egy kicsit, tegyél félre mindent, hogy legyen energiád a hétvége hátralévő, mozgalmas részére.

Halak

Hétvégi tipp: Tartsd szem előtt azt, hogy carpe diem! Ma éld meg a csodát, ne jövő héten vagy a következő hónapban.

Horoszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.htmlHoroszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTe hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.