Jane Seymour plasztikai beavatkozás botox ráncfelvarrás arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 61 éves Jane Seymour színésznő elárulta, minek köszönheti, hogy ennyi idősen is remek formában van.

A színésznő a napokban elárulta, ő tofu és zöld tea helyett csokoládét eszik. Az edzést azonban komolyan veszi: rendszeresen jár pilates-órákra. De persze nem csak a boldog élet és a mozgás a titka: Jane bevallotta, hogy ő bizony részt vett néhány plasztikai beavatkozáson is, de nem akarja túlzásba vinni a dolgot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Büszke vagyok a ráncaimra, hiszen ezek adják az arcom jellegzetességeit, ezek határoznak meg engem. Kipróbáltam a botoxot, de nem viszem túlzásba, mert eltűnik tőle a mimikám. A szemem alatti és feletti ráncok miatt tíz éve feküldtem kés alá, de az egész nem volt nagy dolog. Amikor húsz éve megszültem az ikreimet, akkor csináltattam meg a melleimet, hiszen a szoptatás után már nem voltak az igaziak. De sosem rakattam be hatalmas implantátumokat" - vallotta a sztár. Jane most nem tervez további műtétet, de nem utasít el semmit. 'Hogy akarok-e egy teljes ráncfelvarrást? Nem, de soha ne mondd, hogy soha!" - tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.