asztrológia csillagászat horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halaknak jól alakulnak az ügyeik, de az Ikrek számára is kiváló napok követik majd egymást ezen a héten. A Life.hu elárulja, milyen lesz az elkövetkező öt napod a héten.

Kos

Tipp: Aki mer, az nyer! Egy Kos pedig mindig befut a célba, nem igaz?

Bika

Szigorúan mondj nemet másoknak, és csak azt csináld, amit te magad jónak és biztosnak látsz. Ne hagyd, hogy bármi, netán bárki az utadba álljon, légy rendíthetetlen céljaidat tekintve. Nem várhatod, hogy külső segítség által oldódjanak meg az esetleges problémáid, saját boldogulásod érdekében neked kell cselekedned, és csak magadra számíthatsz. Jelentős próbatételek elé állíthat a sors most, de ne futamodj meg semmilyen kihívás elől!

Tipp: Minden, ami most történik téged szolgál, még akkor is, ha egy-egy pillanatban ennek az ellenkezőjét érzed. Tarts ki, bármi áll is az utadba.

Ikrek

Tipp: Semmin se gondolkozz túl sokat. Ne kérj haladékot a válaszadásra. Ne aludj egyet a döntésedre. Ott és akkor mondj igent mindenre, amikor a kérdést neked szegezik!

50 év korkülönbség mit sem számít! - Egy különös társkereső



Rák

Tipp: Nyakadon az advent, lassan ideje lenni elgondolkodni az ajándékokon és a karácsonyi menün.

Oroszlán

Tipp: Ki vele, csak őszintén. Ha valamilyen sértettségedet magadban tartod, az kárt okoz a lelkednek, ezért inkább beszéld meg az érintettel.

Szűz

Tipp: Ha fontos szerződéseket kell kötnöd, a legjobb, ha hétfőre, keddre vagy szerdára időzíted, így a siker garantált.

Mérleg

Tipp: Kivételesen ne a logikádra hagyatkozz, hanem bízz a fantáziádban bármiről is legyen szó.

Skorpió

Tipp: Mindenben van tanulni és okulni való. Ha nyitott szívvel fogadod az emberek közeledését, még egy jó barátra is szert tehetsz.

Nyilas

Tipp: Ez a hét a szellemi megtisztulás ideje is, jó lenne átgondolnod az év hátralévő egy hónapjának terveit.

Bak

Tipp: Beszerezted már a jövő évi kalendáriumot? Ideje, ugyanis már januárra bejegyzéseket kell készítened most!

Vízöntő

Tipp: Mire vágysz valójában? Mi a következő nagy terv? Ha megvan, ne csak fantáziálj róla, hanem ezen a héten tedd le az alapjait is.

Halak

Tipp: Ne szólj szám, nem fáj fejem! Ezt a régi tanácsot tartsd szem előtt most.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.