asztrológia csillagállás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a Kosokat mindenki most találja meg kérésekkel, addig a Mérlegek, akik csendet szerettek volna, meg is kapják azt. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja.  

Kos

Hétvégi tipp: Készíts egy jó kis időbeosztást, és az alapján tervezd meg minden percedet. Így könnyebben átlátod majd a hétvégédet.

Hangold az otthonodat az ünnepekre! Dekortippek itt!




Bika

Hétvégi tipp: Ne ígérgess felelőtlenül legközelebb. Mindenképp gondold előtte végig, hogy teljesíteni tudod-e azt, amit bevállalsz. Ennyi.

Ikrek

Hétvégi tipp: Ne dugd a fejed a homokba, mert magától úgysem oldódik meg semmi. Tervezd meg lépésről lépésre a jövő hetedet, így rutinosabban oldod meg a függő ügyeket.

Rák

Hétvégi tipp: Ezen a két napon intézd úgy a dolgokat, ahogy szeretteid vagy épp barátaid kívánják. Felejtsd el a kötelezettségeidet!

Oroszlán

Hétvégi tipp: Találj ki valamit, ami neked is és a szeretteidnek is jó, és azonnal állj is neki a szervezésnek. Ha semmi ötleted sincs, akkor egy karácsonyi vásár könnyen áthidalja az ötlettelenséget.

Szűz

Hétvégi tipp: Korábban is voltak már pazar ötleteid, csak hiányzott a bátorság. Ám most megtalálhatod a fényt az alagút végén.

Mérleg

Hétvégi tipp: Lehet, hogy te tele vagy energiával, de nem biztos, hogy a többiek jövés-menésre vágynak. Lazíts!

Skorpió

M

Hétvégi tipp: A szinglik mindenféleképpen tervezzenek egy mozgalmas partit vagy táncos kiruccanást szombat estére, mert a hormonok csak úgy tombolnak ezen a hétvégén, s a nagy Ő is megérkezhet.

Nyilas

Hétvégi tipp: Nem történik semmi, ha szombaton jó sokáig az ágyban maradsz és pihensz. Ám vasárnap kelj fel időben, mert az advent megkívánja, hogy kezdd el tervezni a karácsonyt.

Bak

Hétvégi tipp: Vond be szeretteidet is egy közös láblógatásba. A munkanapok hajszája után egy kis édes semmittevés mindenkinek jót fog tenni.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Szombaton légy a családé, vasárnap pedig a te kedved szerint alakítsd a programot.

Halak

Hétvégi tipp: Vásárolj be, és készíts finom vacsorát, mely megoldja majd a nyelveket, s mindenki el tudja mondani, ami a bögyét nyomja.

Horoszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlHoroszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.htmlHoroszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTe hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlMilyen lesz a húsvétod? Horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110421-husveti-horoszkop.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.