Joshua Jackson nyaralás Diane Kruger edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diane Krugernek nemcsak remek ízlése van a ruhák terén, de az alakja is kifogástalan.

A bájos színésznő már jó néhányszor megmutatta remek ízlését a vörös szőnyegen. A sztárt és kedvesét, a Dawson és a haverok című sorozat sztárját, Joshua Jacksont a napokban kapták lencsevégre fürdőzés közben. A két sztár Mexikóban töltött néhány napot édeskettesben, ahol Diane a szürke bikinijében megmutatta, hogy semmi takargatnivalója sincs. A színésznőn sehol egy gramm súlyfelesleg, kockahasa pedig irigylésre méltó. Azért reméljük, egy kicsit lebarnul a picit sápadt világsztár. A párról készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Húsz év után visszatért a címlapra a szupermodellhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121121-husz-ev-utan-visszatert-a-cimlapra-a-szupermodell-cindy-crawford.htmlEgy tipikus Nyilas: Walt Disneyhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121122-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-egy-tipikus-nyilas-walt-disney.htmlA világ legtitkosabb helye: az 51-es körzethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121121-51es-korzet-arizona-a-vilag-legtitkosabb-helye.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.