asztrológia csillagállás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok töltsék szeretteikkel a hétvégét, az Oroszlánok pedig vonuljanak vissza a világtól és töltsék fel energiatartalékaikat. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja.

Kos

Hétvégi tipp: Jó kikapcsolódás lehet kiruccanni egy barátoddal a közeli karácsonyi vásárba. Válaszd ki a legjobbat, és induljatok!

Bika

Hétvégi tipp: A mézeskalácsot már most el lehet készíteni, de legalábbis tesztelj 2-3 receptet, hogy a legjobbat választhasd.

Ikrek

Hétvégi tipp: Lehet, hogy ha kicsit rugalmasabb lennél, észrevennéd, hogy mindenből képes vagy kihozni a legjobbat. Hisz te magad is a legjobb vagy!

Rák

Hétvégi tipp: Ha nem akarsz egyedül lenni, a pároddal is pihenhetsz, vagy hívd el valamelyik barátodat egy fürdőbe. Pihenj jó sokat!

Oroszlán

Hétvégi tipp: Ha nem bírsz magaddal, és mégis végeznél valami házimunkát, akkor mosd ki a függönyöket, és a mosógépbe tehető kárpitokat - sok poratkától szabadulhatsz meg.

Szűz

Hétvégi tipp: Figyelj oda nagyon szűk családi köröd minden rezdülésére, mert így könnyen és időben észreveheted a konfliktus első jeleit.

Mérleg

Hétvégi tipp: Elégítsd ki szabadságvágyadat, csak saját magad és szeretteid élvezeteire fókuszálj. A második gyertyát ne felejtsd el meggyújtani vasárnap, hisz már rég advent van!

Skorpió

Hétvégi tipp: A csillagok ezen a hétvégén nem lenyugtatnak, hanem felturbóznak, ezért ennek megfelelően tervezd a programjaidat.

Nyilas

Hétvégi tipp: jól állsz az ünnepekre való felkészüléssel, így tényleg nincs okod arra, hogy kapkodj, vagy rohanj bárhová.

Bak

Hétvégi tipp: Mind a saját, mind a család anyagi ügyeire is összpontosíts. Az ajándékok vásárlásakor legyél előrelátó, logikus és mértéktartó.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Ideje körbenézni a karácsonyi vásárokban. Az sem baj, ha csak nézelődsz, nem kell feltétlenül pénzt költeni.

Halak

Hétvégi tipp: Bevásárlókörutad során most meglepően sok kedvező, csábító dologra bukkanhatsz, így még pénzt is spórolhatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.