LifeNight bikini fürdőruha Heidi Montag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke celeblány, Heidi Montag a tengerparton mutatta meg remekbe szabott kebleit.

A huszonhat éves szőkeség mellei alul szinte kicsusszannak a bikinifelsőjéből. Heidit azonban ez cseppet sem zavarja: magabiztosan és önfeledten pózol a kamerának. A mellei tényleg szépek lettek, és a hasa sem rossz, de huszonévesen azért lehetne ennél sokkal jobb teste is, pláne, hogy korábban napi több órát is edzett. Ráadásul barnulnia sem ártana egy keveset. Túlságosan kritikusak lennénk? Döntsd el te! A róla készült friss fotókat a blogon nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Decemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztologia-csillagaszat-decemberi-horoszkop.htmlSophie Marceau csont és bőrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121130-nagyon-lefogyott-sophie-marceau-francia-szineszno.htmlDecemberi szexhoroszkóp (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-csillagjegydecemberi-szexhoroszkop.htmlSpeciális diétával fogy Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121128-specialis-dietaval-fogy-jessica-simpson-enekesno.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagjoslas-szerelmi-horoszkop-decemberre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.