A legjobb jóstechnikák Luca-napra

mágia jóslás ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luca napja kiváló alkalom arra, hogy megjósold a jövődet! Vess kártyát, kérdezd meg az ingát, vagy olvass a viasz alakjából, hogy megtudd, mi vár rád! Íme a Life.hu tippjei jósláshoz.  

Így kezdd el!

Mindig egyedül jósolj és csöndben! A jövendőmondás magányos tevékenység, nem lehet tévénézés, mosogatás, munka vagy játék közben csinálni, koncentrációt és elmélyülést igényel.

Thinkstock
Thinkstock

A jóslásra rá kell érezni, ezért először kevésbé fontos, mindennapi ügyekben kérj útmutatást. Ha ezzel megvagy, bízol a jóslatban és persze magadban, jöhetnek a sorsfordító kérdések is. Szuggerálhatod a választ, de csalni nem ér! Ha nem azt a feleletet kapod az égiektől, amire vágytál, ne ismételd meg a szertartást addig, amíg a kedvedre való jóslat nem érkezik. Néha ugyanis jobban járhatsz, ha a dolgok nem az elképzeléseid szerint valósulnak meg, vagy egyáltalán nem úgy jönnek össze, ahogy azt te szeretnéd.

Tedd otthonossá a lakásod az ünnepekre! - A legjobb tippek itt



1. Kérdezd az ingát!

Ha még sosem jósoltál magadnak, akkor kezdd az ingával! A jövendőmondáshoz nyugalom és csend kell, így csak akkor kezdj bele, ha egyedül vagy, és nem háborgat senki.

Lógasd az ingádat egy asztal fölé, koncentrálj és tedd fel a kérdést. "Kedves inga!..." Fontos, hogy csak eldöntendő kérdésre érkezik felelet: "igen", "nem" vagy "bizonytalan". Ha az inga szerint a válasz igen, egyenes vonalban leng ki, ha pedig nem a válasz vagy bizonytalan, akkor körben vagy ovális alakban fog elmozdulni.

2. Kártyázz!

A legismertebb igazmondó kártya a tarot, de manapság számtalan jóskártya kapható. Használhatsz angyalkártyákat is, de fordulhatsz a szintén klasszikusnak számító cigánykártya lapjaihoz is útmutatásért. Ha érted a csíziót, a römikártya és a magyar kártya is segíthet, hogy merre menj tovább.

3. Jósolj könyvből!

Állítólag ez a módszer Assisi Szent Ferenc nevéhez fűződik, aki úgy keresett választ a kérdéseire, hogy csukott szemmel fellapozta a Bibliát, és rábökött - az ujjával vagy egy tűvel - egy oldalra. Amit pedig ott olvasott, azon elmélkedett. Manapság is sokan használják ezt a jóstechnikát, de általában a Biblia helyett más könyvet használnak.

Ha végre van egy kis időd olvasni, kösd össze a kellemeset a jövendőmondással. Csukd be a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, és nyisd ki a könyvet, majd bökj az oldal egyik részére, amit olvasol, az segíthet eligazodni a világban. Sőt, kaphatóak különböző könyvek, amelyek kimondottan azzal a céllal íródtak, hogy utat mutassanak.

A Life.hu tippje:

Variálhatod a könyvjóslást, ha a kedvenc idézeteidet vagy a szerinted elgondolkodtató sorokat kiírod egy-egy cetlire, és ezekből húzol. Ez a módszer már az ókorban is népszerű volt, állítólag a római jósok orákulumokat írtak kis lapokra, majd ezekből húztak a hozzájuk forduló útkeresők.


Thinkstock
Thinkstock

4. Önts viaszt!

Réges régen ólmot öntöttek szilveszterkor, hogy megtudják, mi vár rájuk a következő esztendőben. Ma már nem kell ragaszkodnod az év utolsó napjához, jövendölhetsz akár Luca napján is, és a nem túl könnyen beszerezhető ólom helyett is használhatsz viaszt.

Készítsd elő a hozzávalókat! Szükséged lesz egy gyertyára, egy kanálra, egy kis viaszra és egy pohár vagy tálka hideg vízre. A viaszdarabot tedd a kanálba, majd olvaszd fel a gyertya lángja felett. Ha már elég folyékony, öntsd bele a hideg vízbe. Az újra megszilárduló viaszból asszociálhatsz a jövődre. Ha egy fára hasonlít az alakzat, akkor a terveid szárba szökkenek, és kihajtanak, ha halra vagy békára emlékeztet a viasz, akkor pénz áll a házhoz.

5. Kérdezd a csillagokat!

Ha tudod a csillagjegyedet, az asztrológiai jelekből is olvashatsz! Éves, havi, heti és napi horoszkópokat itt találsz.

Aki megjövendölte a Kennedy-gyilkosságot - Jeane Dixon, a Fehér Ház jósnőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121009-jeane-dixon-a-feher-haz-josnoje.htmlVilághírű jóslatok - Tényleg van mitől félnünk?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120924-joslas-tortenelem-vilagvege-vilaghiru-joslatok-tenyleg-van-mitol-felnunk.htmlÍgy jósolj kávézaccból!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120130-igy-josolj-kavezaccbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.