Kenterbe veri a modelleket az 50 éves énekesnő

LifeNight Sheryl Crow bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sheryl Crow a Bahamákon mutatta meg, hogy egy ötvenéves nő is lehet fantasztikus formában.

Nemrég Cindy Crawford egykori modellről készültek bikinis fotók. A barna szépség remekül néz ki, de azért már nem kifogástalan a teste. Sheryl Crow-nak azonban nem lehet oka panaszra: se narancsbőr, se lötyögő popsi, ráadásul súlyfeleslege sincs. Az énekesnő két örökbe fogadott kisfiával vakációzott a mesés tengerparton, és láthatóan remekül érezték magukat. A róluk készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Crow korábban randizott Owen Wilson színésszel, és kis híján Lance Armstrong felesége is lett. Jelenlegi kedvese Doyle Bramhall II, de ő ezúttal nem tartott a sztárral a nyaralásra.

Szexi bikiniben csábít DiCaprio exehttp://www.life.hu/szepulj/20121130-a-victorias-secret-modell-leonardo-dicaprio-exbaratnoje-erin-heatherton-szexi.htmlBikiniben feszít Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-bikiniben-feszit-kim-kardashian-modell-es-valosagshowsztar.htmlBikiniben pózolt a sztárcsemetehttp://www.life.hu/ez-zsir/20121024-remekul-nez-ki-demi-moore-szineszno-es-bruce-willis-szinesz.htmlIgazi bombázó volt évtizedekkel ezelőtt a magyar énekesnő! Íme a sztár falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/szorakozz/20121015-zoltan-erika-enekesno-bikiniben-a-tul-szexi-lany-cimu-videoban.htmlImádja a feltűnést a sármos világsztár exe! Bikinis fotóit mutogatja a világhálónhttp://www.life.hu/szorakozz/20121015-imadja-a-feltunest-a-sarmos-vilagsztar-exe-bikinis-fotoit-mutogatja.htmlSúlyfelesleggel is gyönyörű a népszerű modell - Bikinis fotók a szépségrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20121012-sulyfelesleggel-is-gyonyoru-a-nepszeru-modell-robyn-lawley-bikinis.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.