asztrológia csillagászat havi horoszkóp ezotéria csillagjegyek január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Skorpiók számára kellemes, bár kissé egyhangú lesz az év eleje, ahogy a szingli Bikáknak is. Esetükben 2013 első hónapja nem igazán kedvez a nagy szerelmeknek, a sorsdöntő találkozásoknak. Számodra mit ígérnek a csillagok januárra? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos


Tipp: egyszer fenn, egyszer lenn, de te most csakis fenn!

Bika


Tipp: lényeges, hogy mindig legyél kompromisszumokra kész, az önfejűség nem jó tanácsadó.

Ikrek


Tipp: amire vágysz, az elérhetővé válik, de maradj mindig a realitás talaján.

Rák


Tipp: kezeld érzelmeidet a helyükön, ne kapjon el a hév, inkább légy kicsit tartózkodóbb, mint túl heves.

Oroszlán


Tipp: a kommunikáció fontos, ha mindig egyenes leszel, akkor meglévő vagy jövendőbeli kedvesed sem fog félreérteni.

Szűz


Tipp: végre megérkezel oda, ahová vágytál, ne akarj a csodánál is többet.

Mérleg


Tipp: gondold át a helyzetedet, és mérlegelj. Mit is akarsz valójában? Aszerint cselekedj!

Skorpió


Tipp: légy állandóan fitt és randira kész, így bárkit lenyűgözhetsz.

Nyilas


Tipp: hogy hol vannak a határok? Azt csak te tudod. De lehet, hogy inkább hagynod kell magad sodortatni a szerelem hullámával.

Bak


Tipp: egy kis extra adag optimizmus, sok mosoly, csábos tekintet nélkülözhetetlen. Mit gondolsz?

Vízöntő


Tipp: fogadd el önmagad, így te magad is szerethetőbbé válsz, és fogadd el a másikat is olyannak, amilyen, ne akard megváltoztatni!

Halak


Tipp: akár van, akár keresed, jó tipp mindig egy kis huzavona. Tarts pár lépés távolságot, aztán engedd közelebb, egész a szívedig.

Mennyire hűséges a férfi? Horoszkópja elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110909-mennyire-huseges-a-ferfi-horoszkopja-elarulja.htmlHoroszkópja elárulja, milyen apa lesz a pasid!http://www.life.hu/szolgaltatasok/horoszkop/20101114-horoszkopja-elarulja-milyen-apa-lesz-a-pasid.htmlHoroszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlHoroszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.htmlHoroszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.