plasztikai műtét plasztikai beavatkozás Barbie baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten sztárrá lett ukrán babalány úgy érzi, spirituális húgára lelt a hasonló külsejű Dominica személyében.

Valeria Lukyanova, az élő Barbie rátalált ikertestvérére, akivel úgy döntöttek, együtt hódítják meg az Amerikai Egyesült Államokat. Úgy tűnik, a két lányt nemcsak a plasztikai műtétek sora és az azoknak köszönhető külsejük köti össze, hanem elmondásuk szerint céljaik és gondolkodásuk is hasonló.

www.facebook.com
www.facebook.com

A 24 éves Dominica, valódi nevén Olga Oleynik szintén Ukrajnában nőtt fel, ráadásul ugyanabban a városban, mint Valeria, mégis csak öt éve találkoztak először az interneten. "Hasonlóságunk felkeltette a kíváncsiságunkat egymás iránt. Ugyanúgy hordtuk a hajunkat, a sminkünket, ráadásul ugyanúgy öltözködtünk is. A barátaink meg voltak győződve arról, hogy mi testvérek vagyunk. Ez így is van, mi tényleg testvérek vagyunk, de csak spirituális értelemben. Ugyanúgy nézünk ki és az életmódunk is hasonló" - vallja Valeria. A Barbie-páros egyébként együtt tart spirituális előadásokat, melyek népszerűségét szerintük a külsejük is nagyban befolyásolja. Terveik szerint hamarosan az Egyesült Államokban folytatják életüket, ahová egyébként is sokszor hívják őket fotózások és partik miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.